Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:03 Kütahya otogarında 2 kişinin üzerinde uyuşturucu ele geçirildi09:03 Kütahya’da 2022, 2023 yılları ile 2024 yılı ilk 4 aylık dönemde 195 çocuk g...09:03 Kütahya’da 2022, 2023 ve 2024 yıllarındaki idari yaptırımlar açıklandı09:02 Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri “Bahar Nefesi Çal...09:02 Hisarcık’lı çiftçiden pet şişelerden sera09:01 Asansörde mahsur kalan anne ve çocuğu kurtarıldı09:00 İTO Başkanı Avdagiç’ten turizmde yaz sezonu değerlendirmesi08:50 Köyceğiz’de gerçekleşen Satranç Turnuvası’na 72 sporcu katıldı08:43 Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan U15 takımı şampiyon ol...08:42 Bodrum’u heyecanlandıran yarış sona erdi08:40 Bayburt’ta hafızlık ve Kur’an-ı güzel okuma yarışmalarının finali yapıldı08:31 Yurtta hava durumu08:14 İstanbul’da düzenlenen “Mahzen-34” operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez...08:05 İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-34” operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez...08:02 Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor07:01 Karısını tüfekle öldürüp intihar etti04:16 ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Suudi Arabistan’dan sonra Ürdün ve İsrail’i z...02:39 Ankara’da iki aile arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı02:25 Aynı eğlence merkezinde arka arkaya silahlı saldırı: 2 günde 2 yaralı02:07 Alkollü araç kullanırken kaza yaptı, gülerek hastaneye gitti
Yerel 01 Mayıs 2021 - 11:43 Yorum: 0

Bayraklı Belediyesi veterinerleri, her gün can dostları besliyor

Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, pandemi tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma süresince sokak hayvanlarının aç kalmaması...

Bayraklı Belediyesi veterinerleri, her gün can dostları besliyor

Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, pandemi tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma süresince sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçenin çeşitli noktalarına mama ve su bırakıyor. Ekipler ayrıca, sokak hayvanlarını kısırlaştırma işlemlerine de ara vermeden devam ediyor.

Bayraklı Belediyesi, sokağa çıkma yasağının uygulandığı her gün ilçenin sokaklarını gezerek, sokak hayvanlarının mama, su ve temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün sokakta yaşayan kedi ve köpekler için ara vermeden mesailerine devam ediyor. Muayene veya tedavi edilmesi gereken sokak hayvanları, Bayraklı Belediyesi Sokak Hayvanı Rehabilitasyon Merkezinde bakıma alınıyor. Binlerce hayvanın klinik muayenelerini gerçekleştiren ekipler, çalışmalar kapsamında ayrıca belediye sınırları içinde yaşamlarına devam eden sokak kedileri ve köpeklerini kısırlaştırma işlemlerine kapanma süresince de devam ediyor.

Bayraklı'da sokak hayvanlarını sahipsiz bırakmadıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "İmkanlarımız dahilinde can dostların ihtiyaçlarını düzenli olarak karşılıyoruz. Hava sıcaklıklarının arttığı son günlerde bu konuda hepimiz daha fazla duyarlı olmak zorundayız. Sokak hayvanlarına bir kap yem, bir kap su verip, muayene ve tedavilerini yapmak, onları yeni yuvalara kavuşturmak onlar için öncelikli görevlerimiz. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasında yemek ve su bulmakta sıkıntı yaşayan can dostları unutmayalım" diye belirtti.

Bayraklı Belediyesi veterinerleri, her gün can dostları besliyor

Bayraklı Belediyesi veterinerleri, her gün can dostları besliyor

Bayraklı Belediyesi veterinerleri, her gün can dostları besliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber