Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 20 Temmuz 2014 - 18:08 Yorum: 0

BBP'de Bozok ve Gündoğdu disipline sevk edildi

BBP'de genel merkezin kararına karşı "aykırı davranış ve tutumlar" sergiledikleri gerekçesiyle Genel Başkan Yardımcısı Bozok ve MKYK Üyesi Gündoğdu tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi.

BBP'de Bozok ve Gündoğdu disipline sevk edildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, genel merkezin Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili kararına 'aykırı davranış ve tutumlar' sergileyen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok ve MKYK Üyesi Metin Gündoğdu'nun tedbirli şekilde disiplin kuruluna sevkine, Bozok'un Genel Başkan Yardımcılığı görevinin düşürülmesine karar verildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Mustafa Destici başkanlığında toplanan MKYK'da, partinin 'cumhurbaşkanı namzet tercihi' konusunda aldığı karar ve partinin bu süreçte yapacağı çalışmaların ele alındığı kaydedildi.

Toplantıda ayrıca, Genel Başkan Yardımcısı Bozok ve MKYK üyesi Gündoğdu'nun, durumlarının görüşüldüğü belirtilen açıklamada, 'Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok'un, 'Basın huzurunda disiplin gerektiren suçlarından ötürü Genel Başkan Yardımcılığının düşürülmesine' oy birliğiyle karar verilmiştir. Ayrıca, tıpkı suçu işleyen MKYK Üyesi Metin Gündoğdu ve Bozok'un Merkez Disiplin Kurulu'na tedbirli olarak sevki kararlaştırılmıştır' denildi.

Muhabir: Aylin Sırıklı

ETİKETLER: BBP'de , Bozok , ve , Gündoğdu , disipline , sevk , edildi
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber