Polonya’ya Belarus’tan yasa dışı şekilde giriş yapmaya çalışan düzensiz göçmenler, sınırdaki çelik duvarı kesip geçiş yaptıktan sonra yakalandı.Polonya-Belarus sınırında bahar aylarının gelmesiyle yasa dışı göçmen geçişlerinde hareketl...
Polonya’ya Belarus’tan yasa dışı şekilde giriş yapmaya çalışan düzensiz göçmenler, sınırdaki çelik duvarı kesip geçiş yaptıktan sonra yakalandı.
Polonya-Belarus sınırında bahar aylarının gelmesiyle yasa dışı göçmen geçişlerinde hareketlilik yaşanıyor. Polonya Sınır Muhafızları Birimi (Straz Graniczna) tarafından yapılan açıklamada, Belarus sınırında yer alan Czeremcha bölgesindeki sızma girişiminin engellendiği belirtildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Belarus tarafındaki düzensiz göçmenlerin makine kullanarak çelik duvarı kestiği, Polonya topraklarına yasa dışı şekilde giriş yaptıktan hemen sonra sınır muhafızları tarafından yakalandığı görüldü.
Polonya-Belarus sınırında 21-24 Mart arasında 400 sızma girişimi tespit edildiği aktarıldı. Ayrıca 2025 yılının başından bu yana Belarus sınırında yaşanan kaçak girişimlerin sayısının 2 bin 300’ü geçtiği ifade edildi.
Polonya, göçmen dalgasını engellemek için Belarus sınırına inşa ettiği çelik duvar projesini 2022 yılında tamamlamıştı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi Şeyh Sabah Halid el-Hamad el-Sabah ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.Görüşmede Türkiye ile Kuveyt ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiçbir iç ve dış mahreçli saldırı, suikast veya sabotaj haklı davamızdan, ’Terörsüz Türkiye’ kararlığımızdan geri döndüremeyecektir" dedi.MHP lideri Bahçeli, Yalova’da 3 polisin şehit olduğu
Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lin Jian, haftalık basın toplantısında, İsrail’in Somali’nin ayrılıkçı bölgesi Somaliland’ı "ülke" olarak tanıma kararına tepki göstererek, "Hiçbir ülke kendi bencil çıkarları için diğer ülkelerin iç ayrılıkçı güçlerini teş
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yalova’da DEAŞ’a yönelik gerçekleştirilen operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Tunç, soruşturma kapsamında 5 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini ifade ederek, 5 şüphelinin gözaltına alındığını aktardı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Yalova’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, yaralı polislerimize ve bekçimize acil şifalar diliyorum."
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Yalova’da DEAŞ terör örgütüne dönük operasyon sırasında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Terör insanlığın düşmanıdır."
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, 500 yataklı Denizli Acil Durum Hastanesinin hazır olduğunu ancak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hastaneye su bağlantısının yapılmadığını iddia etti.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci,
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır’ın Sur ilçe teşkilatına yeni katılımlar artarak sürüyor.MHP Sur İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen katılım programında, partiye üye olan vatandaşlara rozetleri takdim edildi. Programa Sur Gençlik Kolları Başk
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
03Trump: “Türkiye’ye F-35 satışını çok ciddi olarak düşünüyoruz"
04Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
05Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
06Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
07Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük