MENÜ

Berko İlaç’ta yeni atamalar

Türkiye ilaç pazarında güçlü markalardan biri olan Berko İlaç, yeni atamalarıyla güçlenmeye devam ediyor.

Yayınlanma: 08 Mayıs 2023 11:58 Güncelleme: 13 Ağustos 2025 17:10
Berko İlaç’ta yeni atamalar

Türkiye ilaç pazarında güçlü markalardan biri olan Berko İlaç, yeni atamalarıyla güçlenmeye devam ediyor.

Özel insan kaynağı ile Türkiye ilaç pazarında güçlü markalardan biri olan, "Sağlıklı Yarınlara" mottosuyla hareket eden Berko İlaç, yeni atamalarıyla yönetim kadrosunu güçlenmeye devam ediyor. Berko İlaç Pazarlama Müdürü Dr. Bilgin İlhan, Mavi-Beyaz Gruplar Tanıtım Müdürü Burak Yıldır Yıldırım, Kırmızı-Yeşil Gruplar Tanıtım Müdürü Nuri Karaoğlu, Finans Müdürü Eda Işık, Ruhsatlandırma Müdürü Serap Güvençer, Pazar Erişim Müdürü Emre Güngör ve Muhasebe Müdürü olarak Zeynep Gündüz atandı.

Atamaları yapılan isimler hakkında şu bilgiler verildi:

Dr. Bilgin İlhan, Sağlık Bakanlığında ve Türk Diyabet Cemiyetinde çalıştı. Diyabet kampları, eğitim programları ve hasta takipleri yapan İlhan, aile hekimliği eğitmenliği yaptı ve İSTAHED eğitim komisyonunda çalıştı. 2011 yılından bu yana Berko İlaç'ta medikal müdür olarak görev yapan Bilgin İlhan, Pazarlama Müdürü olarak atandı.

Burak Yıldır Yıldırım, turizm sektöründe iş hayatına başladı. 1998-2002 yılları arasında TAB Gıda/Burger King'de çeşitli kademelerde çalıştıktan sonra restoran müdürü olarak görev yaptı. 2003 yılında Kocaeli bölgesi tıbbi satış temsilcisi olarak Berko İlaç'a katılan Yıldırım, sırasıyla bölge şefi ve bölge müdürü pozisyonlarında görev aldı. Yıldırım, son olarak Mavi-Beyaz Gruplar Tanıtım Müdürü olarak atandı.

Nuri Karaoğlu, iş yaşamına UCB Pharma'da tıbbi satış temsilcisi görevi ile başladı. Ardından Schering-Plough'da 4 yıl tıbbi satış temsilciği ve 4 yıl da bölge müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2010 yılında MSD Türkiye'de bölge müdürlüğü yaptıktan sonra, 2012 yılında Berko İlaç'a katılan Nuri Karaoğlu, Kırmızı-Yeşil Gruplar Tanıtım Müdürü olarak atandı.

Eda Işık, iş hayatına Diktaş Dikiş İplik'te üretim yönetimi alanında staj yaparak başladı. Mezuniyetinden sonra Öğütler Ofset Matbaa'da muhasebe yöneticisi olarak görev aldı. 2003 yılından bu yana Berko İlaç'ta çalışmaya devam eden Eda Işık, Finans Müdürü olarak atandı.

Serap Güvençer, 2002-2010 yılları arasında Biofarma İlaç ve Abdi İbrahim İlaç'ta Ar-Ge departmanlarında stabilite, analitik geliştirme ve formülasyon geliştirme birimlerinde çeşitli kademelerde çalıştı. 2010-2013 yılları arasında Onko & Koçsel İlaçları ve ERA Pharma Solutions'da ruhsatlandırma sorumlusu olarak ruhsatlandırma süreçlerinde görev aldı. 2013 yılından itibaren Berko İlaç'ta ruhsatlandırma yöneticisi olarak görev yapmakta olan Serap Güvençer, Ruhsatlandırma Müdürü olarak atandı.

Emre Güngör, 2008 yılında Dr. F. Frik İlaç Ar-Ge bölümünde çalışma hayatına başladı ve analitik geliştirme ile formülasyon geliştirme çalışmalarında görev aldı. 2010 yılında Deva Holding ruhsatlandırma departmanında çalışmaya başladı ve ruhsatlandırma ile takviye edici gıda onay süreçlerini yürüttü. Daha sonra yine Deva Holding'te fiyatlandırma ve geri ödeme sorumlusu olarak çalışmalarını sürdürdü. 2014 yılından itibaren Berko İlaç'ta çeşitli rollerde görev alan ve son olarak fiyatlandırma ve geri ödeme yöneticisi olan Emre Güngör, Pazar Erişim Müdürü olarak atandı.

Zeynep Gündüz, çalışma hayatına 1999 yılında Ceypa Akaryakıt'ta başladı ve daha sonrasında SMMM stajını tamamladı. 2005-2018 yılları arasında yabancı ortaklı halka açık firma olan Adel Kalemcilik'te uzman ve yönetici pozisyonlarında çalışarak SPK, MKK ve KAP süreçleri içerisinde bulundu. 2018-2020 yılları arasında Zülfikarlar Holding'te mali işler yöneticisi ve ardından halka açık şirket olan Teknosa'da mali işler müdür yardımcısı olarak UFRS raporlama konusunda çalıştı. Halka açık şirketlerde elektronik genel kurul yönetim sertifikasına sahip olan ve Mayıs 2022'den beri Berko İlaç'ta çalışan Zeynep Gündüz, Muhasebe Müdürü olarak atandı.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Balık sezonu bitti: Tezgahlarda çupra, levrek, somon ve alabalık var

Balık sezonu bitti: Tezgahlarda çupra, levrek, somon ve alabalık var

Batman'da İLKHA muhabirine konuşan balıkçı esnafı Bilal Altunel, hava sıcaklıklarının artması ve balık sezonunun sona ermesiyle birlikte tezgâhlardaki ürün çeşitliliğinin azaldığını belirtti. Yaz aylarının gelmesiyle bazı balık türlerinde av yasağının baş

Altın fiyatlarında yön arayışı 

Altın fiyatlarında yön arayışı 

Orta Doğu'da ateşkes ihtimalinin yeniden gündeme gelmesi, küresel piyasalarda risk iştahını artırırken güvenli liman talebi altını desteklemeye devam ediyor. Ancak yatırımcılar, kısa vadeli yön için belirleyici olacak ABD enflasyon verisini bekleyerek tem

Kırsal kalkınma yatırımları için hibe başvuru süresi uzatıldı

Kırsal kalkınma yatırımları için hibe başvuru süresi uzatıldı

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kırsalda üretimi ve verimliliği artırmayı hedefleyen hibe programlarında başvuru süresinin uzatıldığını belirtti. Yumaklı "Kırsalda bereketi artıracak hibe programlarımızda başvuru süresini uzattı

Küresel riskler ve altın fiyatları: Güvenli liman arayışı devam ediyor

Küresel riskler ve altın fiyatları: Güvenli liman arayışı devam ediyor

Altın fiyatları, küresel ekonomide yaşanan gelişmelere karşı en hassas yatırım araçlarından biri olarak öne çıkıyor. Özellikle enflasyon, merkez bankalarının faiz kararları, doların seyri ve jeopolitik riskler fiyatların yönünü belirleyen başlıca unsurlar

Kuyumculardan düşük ayarlı altın uyarısı: Vatandaş binlerce lira zarar edebilir

Kuyumculardan düşük ayarlı altın uyarısı: Vatandaş binlerce lira zarar edebilir

Batman'da İLKHA muhabirine konuşan kuyumcular, son dönemde piyasada karşılaşılan düşük ayarlı altınlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşların kısa vadeli fiyat avantajı için bilinmeyen yerlerden altın almalarının ciddi zararlara yol açabileceğ

Yurt içi üretici fiyatları mayısta yıllık yüzde 28,93 arttı

Yurt içi üretici fiyatları mayısta yıllık yüzde 28,93 arttı

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Yİ-ÜFE, 2026 yılı mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 2,75, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 14,04, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28,93 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 26,96 arttı. Yıllık

Eskişehir'de denetimlerde 135 bin lira ceza uygulandı

Eskişehir'de denetimlerde 135 bin lira ceza uygulandı

Eskişehir Ticaret İl Müdürlüğü denetim personelleri tarafından 1-4 Haziran tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerde denetimler gerçekleştirildi. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında yapılan denetimlerde fiyat etiketi, kasa-raf fiy

Gram ve ons altın haftanın son işlem gününde ne kadar?

Gram ve ons altın haftanın son işlem gününde ne kadar?

Küresel piyasalarda güvenli liman arayışı devam ederken altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Orta Doğu'da artan jeopolitik gerilimler ve ABD-İran hattında diplomatik çözüm umutlarının zayıflaması, piyasalarda belirsizliği artırdı.

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30