Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Şubat 2023 - 14:18 Yorum: 0

Bilecik AK Parti İl Başkanlığı, deprem bölgesi için yardım kampanyası başlattı

Bilecik AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonucu zor durumda kalan depremzedelere göndermek üzere yardım malzemeleri...

Bilecik AK Parti İl Başkanlığı, deprem bölgesi için yardım kampanyası başlattı

Bilecik AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonucu zor durumda kalan depremzedelere göndermek üzere yardım malzemeleri toplandı.

Bilecik AK Parti İl Başkanlığı tarafından deprem bölgesine götürülmek üzere, yorgan, battaniye, yağmurluk, kuru erzak, çocuk bezi, çocuk maması, ıslak mendil, el feneri, ısıtıcı ve benzeri malzemelerden oluşan ihtiyaçlar toplandı. İl Başkanı Serkan Yıldırım yaptığı açıklamada, depremler nedeniyle ülkenin birçok noktasında olduğu gibi Bilecik'te de yardım kampanyaları başlatıldığını belirtti. Yıldırım, "Yaşanan depremlerden dolayı çok üzüntülüyüz. AK Parti Bilecik İl Başkanlığı olarak, Kahramanmaraş merkezli büyük depremden etkilenen afetzedelere ulaştırılmak üzere bölgenin acil ihtiyaçlarını toplamaya başladık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber