Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 06 Mart 2024 - 09:35 Yorum: 0

Bilecik’te “Ateşin Sigaranı Değil Eğitim Meşalesini Yaksın” projesi hayata geçirildi

Bilecik Valiliği tarafından başlatılan Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) çerçevesinde Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Ateşin Sigaranı Değil Eğitim Meşalesini Yaksın” projesinin açılışını gerçekleştirdi.Proje...

Bilecik’te “Ateşin Sigaranı Değil Eğitim Meşalesini Yaksın” projesi hayata geçirildi

Bilecik Valiliği tarafından başlatılan Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) çerçevesinde Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Ateşin Sigaranı Değil Eğitim Meşalesini Yaksın” projesinin açılışını gerçekleştirdi.
Proje hakkında bilgiler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, oluşturulan proje kapsamında öğrenci velilerinin sigara alışkanlığından vazgeçilmesinin amaçlandığını söylerken, velilerin 1 günlük sigara masraflarını eğitim için destekte bulunmalarını istedi.
Veliler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan ve geliri öğrencilerin eğitimine kullanacak olan “Ateşin Sigaranı Değil Eğitim Meşalesini Yaksın” projesi ne destekte bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber