Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:16 Bandırma’da şiddetli rüzgar ve dolu yağışı etkili oldu06:06 Bartın’da kafa kafaya çarpışan araçlar savruldu: 5 yaralı04:43 Bursa’da eğlence merkezinde silahlı kavga: 1 yaralı04:30 Baraj göletlinde kaybolan adamın cansız bedenine 17 gün sonra ulaşıldı04:02 Kadıköy’de bir apartmanın otoparkında bulunan araç alev topuna döndü03:24 Polislere destek için polis merkezine akın ettiler02:51 Vali Varol, 2 polisin şehit olduğu polis merkezinde incelemelerde bulundu02:01 Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir...01:26 Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale ge...01:24 Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı01:00 Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 y...00:22 Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı23:53 İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale23:43 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED An...23:42 Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu23:40 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında23:30 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için arad...23:23 Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...
Türkiye 23 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

Bingöl Valisi Köşger, Genç ilçesinde incelemelerde bulundu

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, terör örgütü PKK tarafından dün gece eş zamanlı terör saldırısı düzenlenen Genç ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bingöl Valisi Köşger, Genç ilçesinde incelemelerde bulundu

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, terör örgütü PKK tarafından dün gece eş zamanlı terör saldırısı düzenlenen Genç ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Genç Kaymakamı Abdullah Köklü, Belediye Başkanı Hadi Topraktan, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Er, İlçe Emniyet Müdürü Rıfat Nural Demir ile birlikte Genç ilçesinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Kaymakamlık konağını inceleyen Vali Köşger ve beraberindekiler, daha sonra Kız Meslek Lisesi, emniyet lojmanları ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçti.

Burada bir açıklama yapan Vali Köşger, "Dün gece 22.50 sıralarında Genç ilçemizde önce Kaymakamlık lojmanına saldırı başlıyor. Kaymakamlık lojmanında nöbet tutan polis arkadaşlarımıza yönelik bir saldırı. Bu saldırı sonucunda kulübede nöbet tutan arkadaşımız şehit oldu. Ondan bir on beş dakika sonra hem ilçe girişinde nöbet noktasına hem de emniyete yönelik taciz ateşi başlıyor. Eş zamanlı olarak da ilçe merkezinde bir bombalı araç patlatıldı. Maddi hasar oluştu şehir merkezinde. Yaralı bir polis arkadaşımız da yarım saat önce hakkın rahmetine kavuştu. İki şehidimiz var. 18 civarında ise yaralımız var. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber