Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Kasım 2022 - 10:13 Yorum: 0

Bingöl’de kaçak avlanan kişilere 164 bin lira ceza kesildi

Bingöl'de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile jandarma tarafından yapılan kontrollerde, kaçak avlandığı tespit edilen kişilere 13 bin...

Bingöl’de kaçak avlanan kişilere 164 bin lira ceza kesildi

Bingöl'de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile jandarma tarafından yapılan kontrollerde, kaçak avlandığı tespit edilen kişilere 13 bin 996 lira idari para cezası ile 150 bin lira tazminat cezası kesildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile jandarma ekipleri, kaçak avcılık yapıldığına dair alınan ihbar üzerine harekete geçti. Bölgede kontroller yapan ekipler, şahıslar tarafından yasa dışı bir şekilde 1 adet çengel boynuzlu dağ keçisi avlandığını tespit etti. Şahıslara, 13 bin 996 lira idari para cezası ve 150 bin lira tazminat cezası kesildi.

Yine kentte gece kaçak avcılık yaptığı tespit edilen şahıslar hakkında işlem yapılırken, olayda kullanılan araca da el konuldu. Aracın mülkiyeti de kamuya geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber