Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Şubat 2023 - 13:43 Yorum: 0

Binlerce Sincanlı genç vatandaş yardım seferberliğine katıldı

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremlerin ardından harekete geçen Sincanlılar yardım seferberliğine yoğun ilgi gösterdi.

Binlerce Sincanlı genç vatandaş yardım seferberliğine katıldı

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremlerin ardından harekete geçen Sincanlılar yardım seferberliğine yoğun ilgi gösterdi.

Sincan sakinleri sabahın erken saatlerinden itibaren yardım malzemelerini Sincan Belediyesi tarafından kurulan Yardım Toplama Merkezi teslim noktasına bırakmaya başladı. Sincan Çok Amaçlı Kültür Merkezi ve Fuar Alanı "nda oluşturulan Yardım Toplama Merkezi'ne binlerce Sincanlı tarafından içerisinde gıda, kıyafet ve ihtiyaç olabilecek her ürünün olduğu yüzlerce koli yardım tırlarına yüklendi. Sincanlılar tarafından yüklenen 60'dan fazla tır deprem bölgesine gitmek üzere yola çıkmaya başladı.

Binlerce Sincanlı vatandaşın destekleriyle oluşturulan yardım kolileri yine gönüllü vatandaşlar ve belediye personelleri tarafından çeşidine göre ayrı ayrı tasnif edilip tekrar paketlenerek yardım tırlarına taşındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber