Milliyetçi Hareket Partisi Şırnak İl Başkanlığı’nın yeni binasına taşınması nedeni ile düzenlenen açılış törenine binlerce Şırnaklı vatandaş katıldı. Açılış töreninde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.Şırnak’ta MHP il binasının açıl...
Milliyetçi Hareket Partisi Şırnak İl Başkanlığı’nın yeni binasına taşınması nedeni ile düzenlenen açılış törenine binlerce Şırnaklı vatandaş katıldı. Açılış töreninde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Şırnak’ta MHP il binasının açılışı gelen MYK üyelerine Havalimanında davullu, zurnalı ve çiçekli karşılama yapıldı. Parti binası açılışında konuşan MYK üyesi Özmen Alp Giray Erdemir 2053 süper güç Türkiye hedefini 2053’e varmadan en kısa sürede birlikte inşa edeceklerini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri Fatih Tatlısu, Özmen Alp Giray Erdemir, Mehmet Onur Kasım ve Üst kurul Delegesi Ayhan Yazıcı, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanında kalabalık bir MHP grubu tarafından davul zurna ile karşılandı. Çiçek takdiminin ardından Şırnak İl Merkezindeki parti açılışına katılmak üzere yaklaşık 200 araçlık konvoy ile hareket edildi. MHP’nin yeni il binası önünde düzenlenen programa Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve AK Parti Şırnak Merkez ilçe başkanı Rahmet Taşar da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan MYK üyesi Fatih Tatlısu, “bizim temelimiz birliğimizdir, beraberliğimizdir. Kuvvetimizi birliğimizden ve beraberliğimizden alıyoruz. Bu binamızın da bölgede gerçekten hayırlı kıymetli işlere imza atacağına inanıyoruz” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamı ile konuşmasına başlayan MYK üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, “biz aziz milletimizi, 81 vilayetimizi, 86 milyon insanımızı her birini ayrı ayrı çok seviyor, gecemizi gündüzümüze katarak lider ülke Türkiye ülkülerimizi gerçek kıldık. Bunu korumaya bozmaya çalışanlarında oyunlarını bozmaya özen gösteriyoruz. Allah’ın izniyle de liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendinin vermiş olduğu hedef var. 2053 süper güç Türkiye. Bunu da 2053 olmadan 2053’e varmadan en kısa sürede inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. Bu güzel hizmet binasının hayırlara vesile olmasını diliyor, her birinizi ayrı ayrı hürmetle selamlıyorum” diye konuştu.
MYK üyesi Mehmet Onur Kasım’da yeni binanın hayırlara vesile olmasını diledi.
Parti binalarının açılışını yaparak MHP’nin Şırnak’ta ki varlığını daha da güçlendirdiklerini ifade eden MHP İl Başkanı Koçero Saluci şöyle konuştu:“bu bina sadece fiziksel bir mekan değil, aynı zamanda Milliyetçi hareket partisinin ideallerinin, hedeflerinin ve azminin bir sembolüdür. Bizler bu binada yalnızca siyasi faaliyetleri yürütecek değiliz. Aynı zamanda halkımızla biraya gelecek, sorunlarına çözüm arayacak ve bu topraklar yaşayan herkesin sesi olacağız.”
Yapılan konuşmaların ardından MHP Şırnak İl binasının açılışı dualarla yapıldı.

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
İskoçya'da Müslümanlara yönelik saldırılar
Rusya'da akaryakıt krizi büyüyor
03Ordu'da 1 kilogram metamfetamin ele geçirildi: 3 tutuklama
04Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki Ankara'ya geldi
05Asılsız İddialara Karşı Basın Açıklaması: Hukuki Süreç Başlatılacak
06İngiltere'de başbakanlığın en büyük adayı Andy Burnham
07Bitlis'te yasa dışı avcılığa 146 bin lira ceza
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük