Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 08 Mayıs 2024 - 11:32 Yorum: 0

Biogénesis Bagó ve ACSAD’dan iş birliği

Hayvan verimliliğini artırmak amacıyla Biogénesis Bagó, Arap Kurak Bölgeler ve Kurak Araziler Araştırmaları Merkezi (ACSAD) ile mutabakat anlaşması imzaladı.Biogénesis Bagó ve Arap Kurak Bölgeler ve Kurak Araziler Çalışmaları Mer...

Biogénesis Bagó ve ACSAD’dan iş birliği

Hayvan verimliliğini artırmak amacıyla Biogénesis Bagó, Arap Kurak Bölgeler ve Kurak Araziler Araştırmaları Merkezi (ACSAD) ile mutabakat anlaşması imzaladı.

Biogénesis Bagó ve Arap Kurak Bölgeler ve Kurak Araziler Çalışmaları Merkezi, hayvancılık verimliliğini artırmak ve dünya genelinde ülkeleri önemli ölçüde etkilemeye devam eden bulaşıcı hastalıklara karşı bağışıklıklarını güçlendirmek için bir anlaşma imzaladı.

Anlaşma, ACSAD Genel Müdürü Dr. Nasr Al-Din Obaid ve Biogenic Bagé CEO’su Esteban Turic tarafından imzalandı. Etkinliğe Ürdün Tarım Bakanı Khaled Hanifat ve Lübnan Tarım Bakanı Abbas Al-Haj Hassan’ın yanı sıra Biogénesis Bagó’nun MENA ve Orta Asya Bölge Direktörü Daniel Helou da katıldı. Anlaşmanın, bölge yetkililerinin ülkelerinin üretkenlik ve üreme endekslerini iyileştirmek için bilimsel ve kaliteli çözümler sunmalarına imkan tanıyan ortak çabaların teşvik edilmesi açısından kilit önem taşıdığı belirtildi.

Esteban Turic, "Kurak bölgelerdeki ve çöl topraklarındaki üreticilerin karşılaştığı zorlukların çözümünde ACSAD ile işbirliği yapabilmekten gurur duyuyoruz. Neyse ki, bölgeye değer katmak için birlikte çalışmamıza imkan tanıyan bir ürün portföyümüz ve uluslararası deneyimimiz var" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber