Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Şubat 2022 - 15:14 Yorum: 0

Bitlis Defterdarı Özçelik’ten “Vergi Haftası” ziyareti

Bitlis Defterdarı Ferit Özçelik, "Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bitlis Defterdarı Özçelik’ten “Vergi Haftası” ziyareti

Bitlis Defterdarı Ferit Özçelik, "Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Toplumda vergi bilincinin artması ve vergi konusuna kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla bu yıl 33'üncüsü kutlanacak Vergi Haftası kapsamında Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden heyet üyeleri, Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ve yönetim kurulu üyesi Recep Ateş tarafından karşılandı.

Defterdarlık heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, Vergi Haftası münasebetiyle bütün vergi teşkilatının haftasını tebrik etti.

Vergi vermenin en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu söyleyen Bitlis Defterdarı Ferit Özçelik, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber