D Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol'a bu hafta özellikle Kolpaçino filmi ile dikkat çeken, sinema oyuncusu Serkan Şengül konuk oldu.
D Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol'a bu hafta özellikle Kolpaçino filmi ile dikkat çeken, sinema oyuncusu Serkan Şengül konuk oldu.
Serkan Şengül, D Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol'un konuğu oldu. Fenerbahçe taraftarı olan Serkan Şengül sarı-lacivertlilerin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Jorge Jesus'a güveninin tam olduğunu söyleyen Şengül, "Ben Fenerbahçe'yi alkışlıyorum. Sonuna kadar da hak ediyorlar. Hocaya çok güveniyorum, çok büyük bir isim. İnşallah sezonun sonu şampiyonlukla biter. Takım yenilse de üzülmüyorum çünkü takım iyi oynuyor. Fenerbahçe'nin kadrosunda çok sayıda yıldız adayı var. Mesela İsmail Yüksek, milli takıma uzun süre hizmet edecektir" dedi.
"Maçları yabancı hakemler yönetsin"
Hakemlerin performansından memnun olmadığını belirten Serkan Şengül, "Maçları yabancı hakemler yönetmeli. Tartışma programlarında sürekli hakemler konuşuluyor. Hakemlerin kötü performansı nedeniyle sadece hakemler konuşuluyor. Futbol konuşamıyoruz. Bence yabancı hakemler gelmeli. Futbolcular da art niyetli oynamamalı. Daha dirençli olmalılar. Sürekli kendini yere atan oyuncular var. Bence böyle olmamalı sertlik olmalı, dayanıklılık olmalı" diye konuştu.
"Arda'yı Manchester City'e yakıştırıyorum"
Arda Güler'in az forma şansı bulması hakkında düşüncelerini aktaran Serkan Şengül, "Bence hocanın Arda Güler'e az süre vermesi normal. Çok yetenekli bir oyuncu ama Arda'yı korumak gerekiyor. Üzerine bir anda büyük sorumluluklar vermemek gerekiyor. Jorge Jesus da Arda'nın yıpranmasını istemiyor. Arda burada iyi şeyler yapıp, misyonunu doldurup yurtdışına gitmeli. Ben Arda'yı Manchester City'e yakıştırıyorum. Altay'ı ben çok eleştirmedim. Üzerinde büyük bir yük var. Dünyadaki büyük kaleciler de ilk maçlarında hatalı goller yiyorlar. Altay'a bu kadar yüklenmelerinin sebebi Fenerbahçe gibi önemli bir takımda oynaması. Daha çok göz önünde ve dikkat çekiyor. Bu sene takımda en beğendiğim isim İrfan Can Kahveci. Sakatlıktan iyi döndü. Takıma ağabeylik yapıyor. Bu rolü üstlenmiş. İsmail Yüksek ve Crespo'yu da beğeniyorum" dedi.
"Icardi çok iyi bir oyuncu"
Süper Lig'deki çekişmenin yüksek olduğunu sile getiren Şengül, "Galatasaray'ın da iyi kadrosu var. Şimdi takım gibi oldular ve iyi sonuçlar almaya başladılar. Icardi çok iyi bir oyuncu saha içinde ve dışında farkını ortaya koyuyor. Emre Belözoğlu da Başakşehir'de iyi işler yapıyor. Bence orada kredisi sonsuz. Ama Emre Belözoğlu'nun yurtdışına çıkıp orada da takım çalıştırmasını isterim" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Afyonkarahisar’da Okul Sporları ‘Küçükler Kız-Erkek Basketbol Grup Müsabakaları’ 8 ilden 14 takımın katılımıyla başladı.Müsabakanın açılış seremonisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başladı. Organizasyona Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Burdur, E
Eskişehir’de motor sporları için antrenman sahası bulamadıkları için çevre illerdeki parkurlara gitmek zorunda kalan sporcular, yetkililerden sadece doğal bir etap ve çalışma alanı talep ediyor.Eskişehir’de motor sporlarına gönül veren profesyonel yarışçı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü sporcuları, geçen hafta mücadele ettikleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarda farklı branşlarda dereceler elde etti.Mavi-beyazlı kulübün sporcuları tekvando, judo, güreş, voleybol, karate ve okçuluk bra
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu, geleceğin taekwondocularına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen taekwondo an
28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ankara Eryaman TOHM Atletizm Pisti’nde düzenlenen Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda Kayserili sporcular önemli başarılara imza attı.Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda 2013 doğumlu kızlar kategorisinde mücadele
Bingöl’ün Kiğı ilçesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası, Kaymakam Hüseyin Çamkerten’in ilk servisi atmasıyla başladı.Kiğı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası başladı. Turnuvaya katılan Kaymakam Hüseyin Çamkerten, i
13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın (Türkiye Open 2026) yedinci gününde Türk sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya elde etti.Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Türki
Bursaspor, Mardin 1969 Spor maçı öncesi hazırlıklarına başladı.Bursaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 31. haftasında sahasında oynayacağı Mardin 1969 Spor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenma
Nazım Hikmet’in Dizeleri Malatya’da Yankılandı: Yurdaer Okur’a Ayakta Alkış
Ağrı'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada 34 kişi yakalandı
03Moldova Dışişleri Bakanı Popşoi: Romanya ile birleşme süreci fiilen başladı
04İran, Rusya ile 110 milyar metreküp kapasiteli doğal gaz hattı kurmayı planlıyor
05Kış erken geldi, kar ve fırtına kapıda... Meteoroloji'den kritik uyarı!
06Malatya’nın Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü: Yeni Haftada Dondurucu Soğuk Uyarısı
07Lastiği patlayan araç üst geçidin ayağına çarpı: 2 ölü, 2 yaralı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Fenerbahçe A.ş.
Arca Çorum Fk
Göztepe A.ş.
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor