Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 09 Aralık 2022 - 11:28 Yorum: 0

Bölge Müdürü Dingil: "Başarı için en önemli faktör ekip çalışması”

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Simav ve Emet Orman İşletme Müdürlüklerinde düzenlediği tanışma toplantısında başarı için en önemli...

Bölge Müdürü Dingil: 'Başarı için en önemli faktör ekip çalışması”

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Simav ve Emet Orman İşletme Müdürlüklerinde düzenlediği tanışma toplantısında başarı için en önemli faktörün ekip çalışması olduğunu ifade etti.

Toplantıda kendisini tanıtan ve çalışma prensipleri hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Erdal Dingil, teknik personel ile tanışarak, sorun ve isteklerini dinledi.

Bölge Müdürü Erdal Dingil başkanlığında yapılan toplantılara, İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şefleri katıldı.

Toplantılarda İşletme Müdürleri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi, program ve gerçekleşmeler sunum eşliğinde aktarıldı.

Başarı için en önemli faktörün ekip çalışması olduğunu söyleyen Bölge Müdürü Erdal Dingil, disiplinli ve takım ruhu ile çalışmanın önemini vurgularken, zamandan taviz vermeden programların istenilen zamanda gerçekleşmesinin sağlanmasını istedi.

Bölge Müdürü Erdal Dingil, toplantı sonunda Simav ve Emet Orman İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber