Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 02 Nisan 2023 - 09:28 Yorum: 0

Bolu’da 1 milyon TL’lik kredi ile çiftçiler traktörlerine kavuştu

Bolu'nun merkez ilçesine bağlı Yakuplar köyündeki iki aileye 1 milyon 200 bin lira hibe destekli traktör kredisi verildi.

Bolu’da 1 milyon TL’lik kredi ile çiftçiler traktörlerine kavuştu

Bolu'nun merkez ilçesine bağlı Yakuplar köyündeki iki aileye 1 milyon 200 bin lira hibe destekli traktör kredisi verildi. Çiftçiler verilen kredi ile traktörlerine kavuştu.

Bolu Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ORKÖY projesi çerçevesinde Yakuplar köyünde ikamet eden iki aileye hibe destekli 1 milyon 200 bin lira traktör kredisi verildi. Orman köylüsü vatandaşların bu kredileri faizsiz 7 yıl vade ile geri ödeyecekleri belirtildi. İşletme Müdürü İbrahim Kantar, son zamanlarda üretim işlerinde çalışan köylü sayısının azalması sebebiyle mekanizasyona geçilmesi gerektiğini ifade etti. Kantar, profesyonel üretim ekiplerinin oluşması için kredi desteğinin artarak devam edeceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber