Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 19 Mart 2024 - 16:00 Yorum: 0

Bolulular tiyatroya doyacak: 2. Tiyatro Festivali 9 gün sürecek

Bolu Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali ilk 3 günde Bolulu tiyatro severlerden yoğun ilgi gördü.16-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Bolu Belediyesi 2. Tiyatro Festivali’nin ilk üç günü geride kaldı. 9 gün sürecek f...

Bolulular tiyatroya doyacak: 2. Tiyatro Festivali 9 gün sürecek

Bolu Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali ilk 3 günde Bolulu tiyatro severlerden yoğun ilgi gördü.
16-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Bolu Belediyesi 2. Tiyatro Festivali’nin ilk üç günü geride kaldı. 9 gün sürecek festivalin ilk gününde iki perdeden oluşan “Piknik Sepeti” adlı komedi oyunu sergilendi. Deniz Nida Şener’in yazdığı, Ahmet Çevik’in yönettiği ve Ahmet Çevik, Seval Tufan, Deniz Nida Şener, Yelda Alp, Serhan Atak’ın oynadığı oyun büyük ilgi gördü.
Dün gece ise “Kim Haklı” adlı oyun Bolulu izleyicilerle buluştu. Murat Güleç’in yazdığı, Ali İhsan Bozdemir’in yönettiği oyunda İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Esin Gündoğdu, Sezer Soykök, Hakan Çankaya sergilediği muhteşem performansla salonu hınca hınç dolduran tiyatro tutkunlarına kahkaha dolu bir gece yaşattı.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan da kahkaha tufanının yaşandığı oyunlar sonrası sahneye çıkarak, sanatçılara çiçek takdim etti ve tam not alan performanslarından dolayı kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber