Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Şubat 2022 - 17:39 Yorum: 0

Burhaniye Belediyesinde araç filosu güçleniyor

Burhaniye belediyesinin, öz kaynakları ile satın alınan cenaze nakil aracı, belediye hizmet araçları filosuna katıldı.

Burhaniye Belediyesinde araç filosu güçleniyor

Burhaniye belediyesinin, öz kaynakları ile satın alınan cenaze nakil aracı, belediye hizmet araçları filosuna katıldı. Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere alınan 2021 model 0 km şehir içi ve şehir dışı nakil hizmet aracı, çift cenaze taşımalı ve soğutma sistemli özelliklere sahip. Sağlık İşleri Müdürlüğünde son alınan araçla birlikte 2 adet açık kasa 2 adet kapalı son sistem araç ile toplam 4 adet cenaze nakil aracı Burhaniye'de hizmet verecek.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler "Göreve geldiğimizde doğumdan ölüme kadar halkımızın yanında olacağımızın sözünü vermiştik. Yeni aracımızla son görevimizi yerine getirirken Burhaniyelilerin yanında olduğumuzu bilmelerini isterim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber