Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Nisan 2024 - 06:59 Yorum: 0

Bursa Ulu Cami’de fetih duası yapıldı

Bursa’nın fethinin 698’inci yıl dönümü dolayısıyla tarihi Ulu Cami’de sabah namazı sonrası fetih duası yapıldı."Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fetih Günü" etkinlikleri, Ulu Cami’de kılınan sabah namazının ardından yapılan fetih duasıy...

Bursa Ulu Cami’de fetih duası yapıldı

Bursa’nın fethinin 698’inci yıl dönümü dolayısıyla tarihi Ulu Cami’de sabah namazı sonrası fetih duası yapıldı.
"Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fetih Günü" etkinlikleri, Ulu Cami’de kılınan sabah namazının ardından yapılan fetih duasıyla başladı. İlçe Müftülüğü tarafından Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi ve oğlu Orhan Gazi başta olmak üzere şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti verildi. Binlerce kişinin katılımıyla kılınan sabah namazının ardından fetih duası edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber