Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 10 Kasım 2022 - 17:23 Yorum: 0

Bütçe görüşmelerinin 10. birleşimi yapıldı

Karabük İl Genel Meclisi 2023 yılı bütçe görüşmelerinin 10. birleşimi Vali Fuat Gürel'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Bütçe görüşmelerinin 10. birleşimi yapıldı

Karabük İl Genel Meclisi 2023 yılı bütçe görüşmelerinin 10. birleşimi Vali Fuat Gürel'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantıda Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Abdurrahman Bilgiç, kurumun çalışma alanları olan çocuk, engelli, yaşlı, kadın hizmetleri, sosyal yardımlar, şehit yakınları ve gazilerle ilgili çalışmalar, kurumun projeleri ve yatırımları hakkında bilgilendirmede bulunarak 2023 yılı bütçesi ile ilgili taleplerini iletti.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen bilgilendirmenin ardından yaptığı konuşmada, "Öncelikle Sayın Valimiz Fuat Gürel'e davetimize icabet ettiği ve kurumumuzla ilgili her konunun takipçisi olarak bizlere verdiği destekler için İl Genel Meclis üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Kasım ayında olmamız hasebiyle bütçe ayındayız. Bir taraftan bütçe taslakları görüşülürken diğer taraftan İl Müdürlerimizi davet ediyoruz. Müdürlerimiz kurumlarının çalışmalarıyla ilgili meclisimizi bilgilendiriyolar. Bugün toplantımıza davet ettiğimiz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Abdurrahman Bilgiç'e ayrıntılı sunumları için teşekkür ediyorum. Kimsesiz çocuklarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimiz ve ihtiyaç sahiplerine yapılan çalışmaları takdirle karışılıyoruz. Şehit ve Gazi ailelerimiz ile ilgili de çok başarılı işler yapılıyor. Verdiğiniz sosyal hizmetlerle sosyal devlet anlayışını vatandaşımıza en güzel şekilde yansıtıyorsunuz" dedi.

Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Mali Hizmetler Müdürü Yılmaz Arat ve Destek Hizmetleri Müdürü İrfan Baylan'da yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber