Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 09 Nisan 2024 - 11:49 Yorum: 0

"Bütün Çılgınlar Sever Beni" 14 Nisan’da Moda Sahnesi’nde

2013 yılından beri seyirciyle buluşan komedi oyunu "Bütün Çılgınlar Sever Beni", 14 Nisan’da İstanbul Moda Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.2013 yılından beri seyirci ile bulaşan komedi oyunu "Bütün Çılgınlar Sever Beni", 14 Nisan’da İ...

'Bütün Çılgınlar Sever Beni' 14 Nisan’da Moda Sahnesi’nde

2013 yılından beri seyirciyle buluşan komedi oyunu "Bütün Çılgınlar Sever Beni", 14 Nisan’da İstanbul Moda Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.
2013 yılından beri seyirci ile bulaşan komedi oyunu "Bütün Çılgınlar Sever Beni", 14 Nisan’da İstanbul Moda Sahnesi’nde sahnelenecek. Yönetmenliğini Kemal Aydoğan’ın üstlendiği, Mert Fırat, Çağlar Yalçınkaya ve Öznur Serçeler’in rol aldığı oyunun biletleri Biletinial’da satışa çıktı.
Eşinin sadakatini test etmek için eski dostunun yardımını isteyen Yosif (Mert Fırat) kendisini ve dostu Angel’ı (Çağlar Yalçınkaya) içinden çıkılamaz bir aşk üçgenine sokar. Bu üçgenin ortasındaki Maria’nın (Öznur Serçeler) ise bir çözüm bulması gerekecektir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber