Battalgazi Belediyesi
Esenlik Marketler
SON DAKİKA
Motaş
Siyaset 05 Kasım 2022 - 17:48 Yorum: 0

Büyük Birlik Partisi’nden davet

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, kendini Büyük Birlik Partisi ailesinden hisseden herkesi parti teşkilatlarına üye olmaya davet etti.

Büyük Birlik Partisi’nden davet

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, kendini Büyük Birlik Partisi ailesinden hisseden herkesi parti teşkilatlarına üye olmaya davet etti.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, parti teşkilatına üye olmak isteyen herkese çağrıda bulundu. Bununla ilgili Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil ile Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü yaptıkları ortak açıklamada, "Son dönemde Büyük Birlik Partisi ailesine göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin bu cesur duruşu takdire şayandır. Din, devlet, millet ve bayrak hassasiyeti olan her vatandaşımız Büyük Birlik Partisi bünyesinde siyaset yapabilir. Bu sebepledir ki bize ve arkadaşlarımıza hiç kimse baskı yapamaz ve hiçbir güç bize ne yapacağımızı söyleyemez. Bu vatanın öz evlatlarının şahlanışını hazmedemeyen kesimlerin farkındayız ve hepsini bizlerde çok yakından takip etmekteyiz. Her bir dava arkadaşımız, bizim ailemizin bir parçasıdır ve bütün gücümüz kendisinindir. Kendisini Büyük Birlik ailesine ait hisseden herkesi, hangi siyasi partide olursa olsun Büyük Birlik Partisi Kocaeli teşkilatlarına üye olmaya davet ediyorum. Bize kimse baskı yapamaz. Millet varsa biz varız, biz varsak millet var" ifadelerini kullandılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.