Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Mart 2019 - 16:18 Yorum: 0

Büyük medyan okuma: ’Ben Tek, Siz Hepiniz’

Dur durak bilmeyen oyuncular için düzenlenen "Ben Tek, Siz Hepiniz" kıyasıya bir rekabete sahne olacak.

Büyük medyan okuma: ’Ben Tek, Siz Hepiniz’

Dur durak bilmeyen oyuncular için düzenlenen "Ben Tek, Siz Hepiniz" kıyasıya bir rekabete sahne olacak. Türkiye'nin önde gelen yayıncılarından Berke "Thaldrin" Demir ve Muhammed "Theokoles" Işık PUBG'de oyunseverlere karşı tek başına meydan okuyacak.

Oyun hiç bitmez diyen oyuncular bu sefer büyük bir meydan okuma ile karşı karşıya. Türkiye'nin önemli yayıncılarından Berke "Thaldrin" Demir ve Muhammed "Theokoles" Işık PUBG'de tek başına herkese "Ben tek siz hepiniz!" diyecek. Kıyasıya bir rekabetin yaşanacağı ve tek başlarına oyunseverlere karşı mücadele edeceği bu büyük kapışma 23 Mart Cumartesi (bugün) akşamı 21.00'den itibaren Twitch üzerinden Theokoles ve Thaldrin'in kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

Büyük medyan okuma: ’Ben Tek, Siz Hepiniz’

Büyük medyan okuma: ’Ben Tek, Siz Hepiniz’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber