Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte tüm ilçelere yönelik başlattığı arazi ve yayla yolları bakım onarım çalışmasına...
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte tüm ilçelere yönelik başlattığı arazi ve yayla yolları bakım onarım çalışmasına İncesu ve Yeşilhisar bölgeleri ile devam ediyor.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğindeki Büyükşehir Belediyesi, kırsalda sürdürdüğü altyapı ve ulaşım çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin konforunu arttırmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da baharın gelmesiyle tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışma yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığınca İncesu Bölgesi ve Yeşilhisar Bölgesinde 7 adet greyderle arazi ve yayla yolları bakım onarım çalışması yapıyor.
TÜM İLÇELERDE ARAZİ VE YAYLA YOLLARINDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI YAPILACAK
Tarım ve hayvancılığın geliştirilmesini ve halkın ekonomisini güçlendirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tüm Kayseri bölgesindeki tarım, arazi ve yayla yollarında bu çerçevesinde çalışma yapacak.
Kırsal mahalle sakinleri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a ve Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'na teşekkür ederken, çalışmalar da aralıksız sürecek.
Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi hinterlandında ilçeler ve kırsal mahallelerde yol, asfalt, kilit parke, sosyal tesislerin yapım, bakım ve onarım gibi hizmetlerini 7 gün 24 saat ve dört mevsim sürdürüyor.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Güneydoğu Anadolu Projesi'nin (GAP) en önemli yatırımlarından biri olan Silvan Barajı ve entegre tünel hatlarında çalışmalar sürüyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, beraberindeki heyetle birlikte projede incelemelerde bulundu. Projedeki çalışmalar
Dışişleri Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bakan Fidan'ın Saddam Hafter ile Bingazi'de görüştüğü bildirildi. Görüşmenin içeriğine ilişkin ise herhangi bir açıklama yapılmadı. (İLKHA)
Kaza, öğle saatlerinde Nusaybin ilçesi uluslararası İpekyolu'nun hastane mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, ani fren yapılması üzerine LPG tankeri, kamyona çarpmamak için manevra yapmasıyla demir bariyerlere çarptı. O esnada tankerin arkasından gelen
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen "Sanal Ortamda Yasa Dışı Bahis, Şans Oyunları ve Kumarla Mücadele Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı"na ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, toplantıda düzenleme çalışmalarında gelinen aşama, yapay zekâ ta
Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Taganskiy Bölge Mahkemesi, Telegram ve Google hakkında açılan davalara ilişkin kararını açıkladı. Mahkeme, platformlarda yer alan yasaklı içeriklerin kaldırılmaması nedeniyle Telegram'a 18,4 milyon, Google'a ise 7,6 m
Vakıfların hayır şartlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, okul öncesi yaş grubundaki çocuklara yönelik eğitim veren 6 farklı 4-6 yaş Kur'an kursunda öğrenim gören toplam 750 öğrenciye kiraz ve üzüm d
Ulusal Afet Yönetim Kurumundan yapılan açıklamada, kazanın ardından 77 kişinin kurtarılarak göldeki küçük bir adaya ulaştığı bildirildi. Kurtarılanları karaya çıkarmak üzere bölgeye teknelerin sevk edildiği belirtildi. Zimbabve devlet televizyonu ZBC tara
Edinilen bilgilere göre Turan Gülümser yönetimindeki 06 DGZ 748 plakalı kamyonetin motor kısmında seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kamyonetin motor bölümünden duman ve alevlerin yükselmesi üzerine olay yerine Siirt Belediye
Çocuklarda bağırsak enfeksiyonları arttı!
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük