Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Ağustos 2016 - 16:28 Yorum: 0

Büyükşehirden sporun her branşına tam destek

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, Halter Federasyonu Başkan Adayı Ömer Öztürk'e sporun her branşına...

Büyükşehirden sporun her branşına tam destek

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, Halter Federasyonu Başkan Adayı Ömer Öztürk'e sporun her branşına olduğu gibi haltere de desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, Halter Federasyonu Başkan Adayı Ömer Öztürk'ü ağırladı. Görüşmede Yusuf Ertuğrul Erdem Sakarya'nın bir spor şehri olduğu bilgisini misafir heyetle paylaştı. Erdem ayrıca sporun her branşında olduğu gibi halterde de Sakarya'nın önemli sporcular yetiştirdiğini ayrıca bu branşa da desteklerinin kesintisiz süreceğini dile getirdi. Halter Federasyonu Başkan Adayı Ömer Öztürk ise misafirperverliklerinden dolayı büyükşehir yetkililerine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber