Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:59 ABD Başkanı Trump ile İsrail Başbakanı Netanyahu telefonda görüştü01:18 ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem hastaneye kaldırıldı01:07 İran Devrim Muhafızları Ordusu: "İsrail’in saldırı başlattığı hava üsleri v...00:59 Nevşehir’de alkollü ve ehliyetsiz sürücü kaza yaptı, suçu babasına atmaya ç...00:58 Aliağa FK’dan flaş transfer: Ahmet İlhan Özek resmen imzayı attı00:49 Çorum’da samanlık yangını00:48 İZBAN’da sigara içme kavgasında güvenlik görevlisi hayatını kaybetti00:45 Yarış yaparken farları yanmayan otomobile çarpan motosikletler paramparça o...00:26 Antalya’da ATV takla attı: 1’i ağır 2 yaralı00:20 Çanakkale’de Sağlık-1 Botu’ndaki patlamada ağır yaralanan genç hayatını kay...23:57 FIFA Kulüpler Dünya Kupası: River Plate: 3 - Urawa Red Diamonds: 123:55 Trump’ın İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına dahil olmayı değerlendirdiğ...23:53 MHP’li Özdemir’den kene ısırığına soru önergesi23:45 Bartın’da çocuk istirmarcısı tutuklandı23:42 İran’ın devrik liderinin sürgündeki oğlu Pehlevi’den İran halkına ayaklanma...23:36 Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin 10. sezonunda 4 Türk takımı yer alacak23:35 Kontrolden çıkan araç çocukların arasına daldı: 3 yaralı23:34 Eski nişanlısını sokak ortasında silahla vuran şüpheli teslim oldu23:32 Gümüşhane-Trabzon yolunda kamyonet bariyerlere çarptı: 1 ölü, 3 yaralı23:27 İstanbul’da organize suç örgütüne operasyon: 22 gözaltı
Asayiş 16 Mayıs 2024 - 20:30 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:30 Yorum: 0

Kolombiya’da toprak kayması: 3 ölü

Kolombiya'nın Pueblo Rico bölgesindeki bir yolda meydana gelen toprak kayması felaketinde en az 3 kişi hayatını kaybetti, toprak altında kalan 20'den fazla...

Kolombiya’da toprak kayması: 3 ölü

Kolombiya'nın Pueblo Rico bölgesindeki bir yolda meydana gelen toprak kayması felaketinde en az 3 kişi hayatını kaybetti, toprak altında kalan 20'den fazla kişi ise aranıyor.

Kolombiya'nın kuzeybatısındaki Pueblo Rico bölgesinde toprak kayması felaketi meydana geldi. O esnada yolda bulunan bir motosiklet ve içinde 25 yolcunun olduğu otobüs toprak altında kaldı. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri, arama çalışması başlattı. Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "9 kişi kurtarıldı, 3 kişi hayatını kaybetti ve muhtemelen 20 kişi toprak altında kaldı. Bu bir trajedi" ifadelerini kullandı. Ulusal Afet Risk Yönetimi Birimi (UNGRD) ise, hayatını kaybedenler arasında 7 yaşından küçük bir çocuğun bulunduğunu söyledi. UNGRD, La Nina fenomeninden etkilenen bölgede kitlesel hareketliliğin büyük risk oluşturduğunu belirtirken, "Yetkililerin talimatlarına uymanız ve onlarla iş birliği yapmanız önemli. Bölgede güvenlik sağlanana kadar olay yerine dönmekten kaçının" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber