Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Mart 2024 - 13:58 Yorum: 0

Çağrı merkezlerinin önemi ve incelikleri KUTO’da anlatıldı

Son yıllarda işletmelerin karlılığı açısından son derece önem kazanan çağrı merkezleri hakkında, Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen “Çağrı Merkezi / Müşteri Hizmetleri Hizmet Standartları” konulu eğitim, KUTO Eğitim Salonu’nda yap...

Çağrı merkezlerinin önemi ve incelikleri KUTO’da anlatıldı

Son yıllarda işletmelerin karlılığı açısından son derece önem kazanan çağrı merkezleri hakkında, Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen “Çağrı Merkezi / Müşteri Hizmetleri Hizmet Standartları” konulu eğitim, KUTO Eğitim Salonu’nda yapıldı.

Çağrı Merkezi, Müşteri Hizmetleri bünyesinde çalışanların aynı standartlar doğrultusunda hizmet vermelerinin sağlanması amacıyla düzenlenen, sektörde istihdam sağlamak isteyen ve bünyelerinde çağrı merkezi bulunan işletmelerin temsilcilerinin katıldığı eğitimde; çağrı merkezi kriterleri, müşteri gözünde ve kurumlar için çağrı merkezlerinin önemi anlatıldı.

Müşteri sadakatinin sağlanmasıyla birlikte, işletmenin karlılığına önemli katkı sağlayan çağrı merkezleri için dikkat edilmesi gereken noktalar, hizmet standartları, kesinlikle kabul görmeyen davranışlar, ifadelerin doğru ve yanlış kullanımları ve izlenmesi gereken yol gibi konuların anlatıldığı eğitim, katılımcılar için faydalı geçti.

Eğitmen Ebru Tunç tarafından verilen uygulamalı eğitimde, en son çağrıyı sonlandırmaya kadar tüm süreçler gözden geçirilerek, sorular cevaplandırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber