Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 24 Temmuz 2023 - 09:17 Yorum: 0

Çakmak Ailesi’nin mutlu günü

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın oğlu Çağrı Çakmak, Fatma İrem Duran ile dünya evine girdi.Çağrı Çakmak, Fatma İrem Duran’ın nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı. Düğüne, Erzurum Valisi...

Çakmak Ailesi’nin mutlu günü

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın oğlu Çağrı Çakmak, Fatma İrem Duran ile dünya evine girdi.
Çağrı Çakmak, Fatma İrem Duran’ın nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı. Düğüne, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Kamil Aydın, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Erzurum Emniyet Müdürü Levent Tuncer, YÖK Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Atatürk Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Bölge Üniversitelerin Rektörleri, Yargı mensupları ile mülki, idari ve askeri erkanı katıldı. Ayrıca, düğün töreninde Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Sivil toplum kuruluşlarının temsilciler, akademisyenler ile aile dostları da yer aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen nikah sonrası genç çiftlere mutluluk diledi. Erzurum Milletvekili Selami Altınok’ta evlenme cüzdanını geline vererek Cumhurbaşkanının gençlere nasihatini hatırlattı. Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, konuklara teşekkür etti. Prof. Dr. Bülent Çakmak, “’Oğlumuz Çağrı ile kızımız Fatma İrem’in nikah akdini gerçekleştirdik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan şehrimizin siyasi, mülki, idari, askeri ve yargı erkânı ile iki aile yakınlarına ve Üniversitelerimizin mensuplarımıza teşekkür ediyor, evlatlarımıza iki cihan saadeti diliyorum’’ dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber