Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:30 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için arad...23:23 Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...23:07 CHP Genel Başkanı Özel’den Dervişoğlu’na tebrik22:59 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altı...22:58 Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu22:48 Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim...22:45 Ticaret Bakanı Bolat, Almanya’da22:44 Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik22:43 CHP Genel Başkanı Özel’den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu’na te...22:42 Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa et...22:39 Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu22:38 Türkiye’de konser verecek olan Kızılordu Korosu’na protesto22:37 Alman polisinden terör örgütü PKK mitingine izin çıkmadı22:37 Metroda genç kız tacize uğradı: O anlar kamerada22:33 Almanya’da polisten Filistin destekçilerine sert müdahale22:33 Kütahya’daki köprülü kavşakta genişletme çalışmaları22:30 Çağdaş Atan: "Avrupa’ya gidebilmek için ipler bizim elimizde"22:30 Yıldız Holding’in hedefi değişimi sorumlu liderlikle yöneterek iş dünyasına...
Türkiye 31 Mart 2019 - 09:53 Yorum: 0

Çanakkale’de oy kullanılmaya başlandı

Çanakkale'de sandıkların saat 08.00 itibariyle açılmasıyla oy kullanma işlemine başlandı.

Çanakkale’de oy kullanılmaya başlandı

Çanakkale'de saat 08.00 itibariyle oy kullanılmaya başlandı.

Çanakkale'de sandıkların saat 08.00 itibariyle açılmasıyla oy kullanma işlemine başlandı. 1604 sandıkta 410 bin 125 seçmenin bulunduğu Çanakkale'de vatandaşlar sabah saatlerinde sandık başına gitti.

Ömer Mart Ortaokulu'ndaki 1281 nolu sandıkta oyunu kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, görevini yerine getirdiğini ifade etti. Erkek, "Yerel demokrasiye sahip çıkmak çok önemli. Türkiye'nin normalleşmeye ihtiyacı var. Biz Türkiye'de barış ve huzur içerisinde kardeşçe hep birlikte yaşamak istiyoruz. Tüm amacımız bu. Son dönemlerde demokrasiye ağır darbeler vuruldu. Demokrasi olmazsa, kalkınma da olmaz, aş, iş, ekmek de olmaz. Onun için hep birlikte demokrasiye sahip çıkmalıyız. Bugün bu soğuk hava bence baharın müjdecisi. Her bir oy bir bahar çiçeğidir. Umarım tüm ülkemizin dağlarında çiçekler açar, bahar gelir. Biz hangi siyasi görüşten olursak olalım, hangi düşünceden, hangi inançtan olursak olalım insanız. Onun için bizim birbirimizden bir farkımız yok. Birbirimizi ötekileştirmeden, toplumu ayrıştırmadan siyaset yapmak, siyaset üretmek bizim temel görevimiz" şeklinde konuştu.

Çanakkale’de oy kullanılmaya başlandı

Çanakkale’de oy kullanılmaya başlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber