Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Eğitim 20 Ocak 2025 - 15:04 Yorum: 0

Canik Orman Okulu’nda 5 bine yakın öğrenciye eğitim

Samsun’un Canik Belediyesi tarafından Canik Orman Okulu’nda 4 bin 974 öğrenciye 9 farklı eğitim modülü eşliğinde doğa ile iç içe eğitim verildi.Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Orman Okulu’nda öğrencilere, doğa içerisinde...

Canik Orman Okulu’nda 5 bine yakın öğrenciye eğitim

Samsun’un Canik Belediyesi tarafından Canik Orman Okulu’nda 4 bin 974 öğrenciye 9 farklı eğitim modülü eşliğinde doğa ile iç içe eğitim verildi.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Orman Okulu’nda öğrencilere, doğa içerisinde eğitim verdiklerini ifade etti. Canik Orman Okulu’nda öğrencilerin doğayı, doğal yaşamı anlama ve öğrenme imkânı bulduğunu ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, 2024 yılı içerisinde Canik Orman Okulu’nda sıfır atık, ekolojik okuryazarlık, çevre bilgisi, küresel iklim değişikliği, oryantiring, doğal yaşam, sosyal beceri, doğada sanat ve geri dönüşüm eğitim modüllerinde 4 bin 974 öğrenciye eğitim verdiklerini belirtti. Canik Orman Okulu’nda öğrencileri, doğal beslenme konusunda da bilgilendirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik Orman Okulu’nda öğrencilerimize doğa ve çevre bilinci kazandırıyoruz" dedi.
Orman Okulu’nda yer alan ekim alanlarında öğrencilerin, kendi doğal ürünlerini yetiştirdiğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik Orman Okulumuzla çocuklarımızı ve gençlerimizi, doğa ile buluşturmaya devam ediyoruz. Canik Orman Okulumuzda öğrencilerimiz, 9 farklı eğitim modülünde doğa ile iç içe aldıkları eğitimlerle doğayı, doğal yaşamı ve sıfır atık kültürünü öğreniyor. Öğrencilerimiz, Canik Orman Okulumuzda yer alan ekim alanlarında eğitmenler gözetiminde kendi ürünlerini yetiştiriyor. Zehirsiz tarımı ve ata tohumunun önemini öğreniyor. Kompost alanlarında ise besin atıklarının doğal gübreye dönüşümünü gözlemliyor, kompost gübre üretimini öğreniyor. Canik Orman Okulumuzda 2024 yılı içerisinde 4 bin 974 öğrencimize doğa ile iç içe eğitim verdik. Eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Doğa ve çevre dostu nesilleri yetiştirme hedefiyle yeni projeleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber