Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda mevcut başkan Hüseyin Avni Özdemir, tekrar güven tazeledi.18’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği’nin...
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda mevcut başkan Hüseyin Avni Özdemir, tekrar güven tazeledi.
18’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği’nin bahçesinde gerçekleşti. Yaklaşık 200 üyenin katılımıyla gerçekleşen genel kurul, divan heyeti seçiminin yapılması ile devam etti. Genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Dernek Başkanı Hüseyin Avni Özdemir, yönetim kurulu üyeleri adına 2022-2023-2024 döneminde yapılan faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. Özdemir açılış konuşmasında, “Derneğimizin kuruluşundan bu yana görev yapmış başkanlarımıza, kurucu yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerimiz başta olmak üzere 1984 yılında kurulan derneğimizin 40. yılını bıraktığımız bugünlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün aramızda bulunmayan, derneğimize büyük katkılar sunmuş tüm üyelerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından derneğin faaliyetleri hakkında genel kurul üyelerine bilgi veren Başkan Özdemir, “Çarşamba Dernekler Federasyonu ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okuluna 2 bilgisayar sınıfı açılarak 40 adet notebook bilgisayar verildi. Çarşamba Ticaret Lisesine 1 bilgisayar sınıfı açılarak 20 adet notebook bilgisayar verildi. Terme MYO’ya 2 bilgisayar sınıfı açılarak 40 adet notebook bilgisayar verildi. ÇADEF ile birlikte Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ve mont yardımı yapıldı. Her yıl Ramazan ayında dernek üyeleri ve iş insanlarının katkılarıyla 400 aileye Ramazan yardımında bulunuldu. göreve geldiğimiz ilk yılda 2022 yılında derneğimiz dergisini çıkarttık. 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremde dernek ve üyelerimizle birlikte maddi ve ayni yardımlar yaptık. Ramazan ayı iftar programlarımızı düzenlendik. Öğrenci burs miktarını ve öğrenci sayısını artırarak burs vermeye devam ettik. Toprak ananın ürettikleri doğal ürünler pazarı sergisini açtık. Kış bahçesinin bakım, onarım ve tadilatı yapılarak yenilendi, yakın zamanda restoranımız ve derneğimiz, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Entegre Geri Dönüşüm Sıfır Atık Projesi ile ilgili Çevre Bilgi Sistemi Protokolü imzalandı. Derneğimizin kurumsallaşma çalışmaları kapsamında tanıtım ve reklam panoları yapıldı. Dalında uzman akademisyen üyelerimizden diyetisyen, uzman psikolog, avukatlar davet edilerek söyleşiler ve seminerler düzenlendi. Derneğimiz bünyesinde TSM ve THM koroları kurulup konserler düzenlendi. Yeni dönemde de faaliyetlerimize tüm üyelerimizin katılımları ve destekleriyle hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.
Divan başkanlığına önceki dönem Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Değerli’nin seçildiği genel kurulda Değerli, gündem maddelerini okuyarak genel kurul üyelerini bilgilendirdi. Denetleme Kurulu raporlarını okumak üzere kürsüye Denetleme Kurulu Başkanı Sezai Sezgin’i davet eden Divan Başkanı Hüseyin Değerli, tüm kurul üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Gerçekleşen genel kurulda raporlar okunup ibra edildikten sonra, dernek faaliyet raporu ve denetim raporu, yapılan oylamada genel kurul üyelerince ibra edildi.
Program akışında Başkan Özdemir, yeni dönemde birbirinden büyük hedef ve projelerin hayata geçirileceğinin bilgisini vererek kısa, orta ve uzun vadeli projeleri sıraladı. Özdemir, “Dergimizin yeni sayısının en kısa sürede basımı yapılacak, dernek yönetim binasının yıpranmış ve hasarlı olan kısımlarının, bakım ve onarımı yapılacak, dernek yönetim binasına Çarşamba yöresine ait yöresel kıyafet, eşya ve belgelerin sergilendiği bir alan yapılacak, yeni dönemde en çok enerjimizi sosyal sorumluluk projelerine ayıracağız. Huzurevi etkinlikleri, çocuk esirgeme kurumu etkinlikleri, özel çocuklarımız olan engellilere yönelik etkinlikler, şehit ve gazi ailelerine yönelik etkinlikler, Çarşamba’daki okullara yönelik ödüllü satranç ve bilgi yarışmaları, ramazan ayında ailelere vermiş olduğumuz yardımların sayısını ve miktarını artırılması, öğrenci burs sayılarını ve miktarlarını artırılması gibi çalışmalar yürütmek için çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Son olarak, kısa adı Ç.V.S. olan Çarşambalılar Derneği Veri Sistemi Projemizin tamamlanmış olan yüzde 65 kısmını hızlıca tamamlayıp dijital miras olması için büyük bir çabayla çalışmaktayız” şeklinde konuştu.
Genel kurulda yönetim kurulu tarafından, Hüseyin Değerli’ye, Ali Bakoğlun’a, Şerif Demirtaş’a ve Suat Özüpak’a vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Divan Başkanlığı tarafından seçimlerin tamamlanmasının ardından, Yönetim Kuruluna; Hüseyin Avni Özdemir, Erdem Zorlu, Soner Sezgin, Ömer Bir, Bülent Köksal, Özlem Toraman Dağdelen, Kutluhan Gökçe, Sezai Sezgin, Sercan Yaşar, Büşra Çakır ve Nazımcan Çakır seçilirken, Denetleme Kuruluna Onur Ferhat Karacan, Melike Alver Kaya ve Faruk Okutgen, Disiplin Kuruluna Levent Özden, Caner Özçelik ve Aydın Çörtük seçildi.
Başkan Hüseyin Avni Özdemir, kapanış konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi:
“Katılımlarınızdan dolayı hepinize şahsım ve yönetim kurulum adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum, değerli üyelerimizin talep, öneri, beklenti ve eleştirilerine açık olduğumuzu ve şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzu belirtmek isterim. Önceki dönemlerde oldu gibi bu dönemde de sizlerden beklentimiz programlarımıza faaliyetlerimize daha çok iştirak ederek destek vermenizdir.”
Yoğun katılım ile gerçekleşen genel kurul, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği, kitap okuma alışkanlığını geliştirmek, katılımcıların dinî, ilmî ve kültürel birikimlerini artırmak amacıyla umre ödüllü kitap okuma yarışması düzenliyor. Kadın ve erkeklerin katılabileceği yarışmada yaş sınırı bulunm
Yerel basında yer alan haberlere göre, 2018’de başlayan ve her yıl hayat pahalılığına karşı sokağa inen sarı yelekliler hareketine eğitim koşullarının iyileştirilmesi için bir aydır eylem yapan liseliler, akaryakıt fiyatlarını protesto eden çiftçiler ve i
İzmir’de sanayi sitesinde araç bakım ve onarım hizmeti veren Aydın Erdem, araçlarda zamanla oluşan boya yıpranmaları, far sararmaları ve küçük kaporta hasarlarına yönelik uygulamalar hakkında konuştu. İş yerinde pasta cila, far temizliği, boya koruma, mi
Fransa'da 2027'de yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde başörtüsü yeniden siyasi tartışmaların merkezine taşındı. Aşırı sağcı Ulusal Birlik partisinin önde gelen isimlerinden Marine Le Pen, iktidara gelmesi durumunda "İslamcı ideolojil
Eğitim-Bir-Sen Şırnak Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Mevcut Şube Başkanı Abdullah Çatı tek aday olarak girdiği genel kurulda, yeniden başkanlığa seçildi. Eğitim-Bir-Sen Şırnak Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, Şırnak
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, e-ihale yoluyla alınan 43 aracın kilometresini düşürerek satış yapmak suretiyle vatandaşları dolandırdığı belirlenen şüphelilere
Hiçbir öğretim elemanının bu süreçte geride kalmaması gerektiğini ifade eden Özvar, yapay zekâ araçlarının bugüne kadar çoğunlukla öğretim elemanlarının bireysel çabalarıyla öğrenildiğine işaret ederek bundan sonraki süreçte bu araçların sahip olduğu pota
Prof. Dr. Dalgar, tarımda yazılım, veri, robotlar ve otonom araçların kullanımını yaygınlaştırarak gençlere yeni bir üretim ve girişimcilik yolu açmayı hedeflediklerini belirtti. Kırsalda çiftçi ve yetiştiricilere verdikleri eğitimler sırasında gençlerin
İstanbul'da selden etkilenen esnafa 80 milyon lira nakdi destek
Ensarullah, Suudi Arabistan'a ait Apache tipi helikopteri düşürdü
03Malatya’da Miniklerden Gazze’ye Anlamlı Mesaj
04Ukrayna’nın askeri teknolojideki dışa bağımlılığı cephede yeni risk oluşturdu
05Sosyal Medyada Emlak ve Araç İlanlarına Ceza Yağdı: 15,2 Milyon TL
06Meteoroloji'den şiddetli yağış ve fırtına uyarısı
07Silvan TOKİ konutlarında mağduriyet büyüyor: Cami ibadete açılmadı, yollar tamamlanmadı, okul bekleniyor
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Arca Çorum Fk
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Erzurumspor Fk
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Göztepe A.ş.
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor