Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 08 Mayıs 2024 - 13:30 Yorum: 0

Çenesuyu hak ettiği değeri kazanacak

Kocaeli’nin önemli değerleri arasında yer alan Çenesuyu dolum tesisleri ve kaşık tesislerinde incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, “Çenesuyu markasının tüm Türkiye’ye duyurularak ülke çapında değer kazanması için çal...

Çenesuyu hak ettiği değeri kazanacak

Kocaeli’nin önemli değerleri arasında yer alan Çenesuyu dolum tesisleri ve kaşık tesislerinde incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, “Çenesuyu markasının tüm Türkiye’ye duyurularak ülke çapında değer kazanması için çalışmalar yapacağız” dedi
Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Derince Belediyesi iştiraki Çenesuyu A.Ş.’nin dolum tesisleri ve doğrudan halka satış noktası olan kaşık tesislerinde incelemelerde bulundu. Çenesuyu A.Ş. yetkililerinden kurum bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Gökçe, “Kocaeli’nin değeri, Derince’mizin kalbinden doğan Çenesuyu markasının tüm Türkiye’ye duyurularak ülke çapında değer kazanması için çalışmalar yapacağız” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber