Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Kasım 2014 - 20:53 Yorum: 0

Çevre platformları Terme'de deneyim paylaştı

SAMSUN (AA) - Yeşil Gerze Çevre Platformu, Terme’de düzenlenen programda Terme Çevre Platformu ile bir araya gelerek, Gerze’de kurulması planlanan termik santrale karşı yaptıkları mücadelede...

Çevre platformları Terme'de deneyim paylaştı

SAMSUN (AA) - Yeşil Gerze Çevre Platformu, Terme’de düzenlenen programda Terme Çevre Platformu ile bir araya gelerek, Gerze’de kurulması planlanan termik santrale karşı yaptıkları mücadelede deneyimlerini paylaştı.

Terme Kültür Merkezinde düzenlenen programa Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, platform temsilcileri ve çevre köylerden gelen kadınlar katıldı. Yeşil Gerze Çevre Platformu dönem sözcüsü Şengül Şahin, Gerze’de yaptıkları 5 yıllık mücadele deneyimlerine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Terme Belediye Başkanı Kul ise termik santral yapılmaması için her türlü çalışmayı yapacaklarını ifade ederek, “Santralin yapılması Terme’nin yok olması anlamına gelir” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber