ANTALYA (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da katıldığı mitingde, "Antalya milletin kalesidir, demokrasinin kalesidir" dedi.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ’Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerin...
ANTALYA (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da katıldığı mitingde, "Antalya milletin kalesidir, demokrasinin kalesidir" dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ’Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerinin dokuzuncusunu Antalya’da gerçekleştirdi. Kepez ilçesinde bulunan Kepez Kent Meydanı’nda Antalyalılara seslenen Özel, iktidarı eleştirdi. Tutuklanan Ekrem İmamoğlu’na destek veren Özel, Antalya’yı "milletin kalesi" olarak tanımlayarak, "Artık kimsenin kalesi yok. Ne Yozgat ne Konya AK Parti’nin kalesidir. Ne İzmir ne başka bir yer CHP’nin kalesidir. Antalya bir öyle bir böyle değildir. Bütün kaleler artık milletindir. Güzel Antalya milletin kalesidir, demokrasinin kalesidir. Artık kalelerin siyaseti, kutuplaşma, hedef gösterme, bunlar sona ersin. Bu millet huzur, kardeşlik, kucaklaşmak istiyor" ifadelerini kullandı.
Ekrem İmamoğlu hakkında verilen yargı kararlarını eleştiren Özel, "Ama biliyoruz ki her karanlığın bir aydınlığı vardır. Ekrem başkan bizim çoban yıldızımızdır" dedi.
Saraçhane’den başlayan sürecin tüm Türkiye’ye yayıldığını söyleyen Özel, "Ey Erdoğan, ben milletim. Adayımı bırak, sandığımı getir. Cesaretin varsa sandıkta karşıma çık" diye konuştu. Asgari ücrete ara zam istediklerini de yineleyen Özel, "Asgari ücrete ara zam hakkımız, bunu söke söke alacağız" ifadelerini kullandı.
Partilerinin başlattığı imza kampanyası için de destek isteyen Özel, "Bilin ki Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıl önceki gibi dimdik ayaktadır. Yolumuzda kimse duramayacak, Türkiye ittifakı kazanacak, mutlaka Türkiye kazanacak" diye konuştu.
"Herkesin başkanı olmaktan vazgeçmeyeceğim"
CHP Antalya milletvekilleri ve belediye başkanlarının da hazır bulunduğu mitingde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise bugün demokrasi adına, özgürlük adına bir arada olduklarını söyleyerek, "Bizler hakkın yolunda, hak için mücadele edenleriz, haksızlığa karşı çıkanlarız. Halkın iradesine, demokrasiye, cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.
2019 yılında bu meydandan bütün vatandaşların dertlerine derman olacaklarını Antalya’yı ortak akılla yöneteceklerini söylediklerini hatırlatan Böcek, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar başta sosyal yardımlar olmak üzere bütün vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu olması için her konuda yanlarında olduk. Milletin parasını millete harcadık, tüm olumsuzluklara rağmen hiçbir bahaneye sığınmadan sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın yanında olduğumuz için, Antalyalı hemşehrilerim 31 Mart seçimlerinde cumhuriyetimizden, demokrasiden, özgürlüğünden, huzurundan, vazgeçmeden, bizleri bağrına basmış ve Antalya tarihinde ilk defa 2 dönem üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçmiştir" dedi. Böcek, kendisinin de herkesin başkanı olmaktan bir an vazgeçmeden sorumluluğunun bilinciyle hareket etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
(GÜNCELLENDİ) CHP Kurultayı Soruşturmasında 13 Gözaltı
Gazeteci Berkman Dulcan'ın Acı Günü
03MİT’ten Sınır Ötesinde Kritik Operasyon: Kırmızı Bültenle Aranan 10 DEAŞ’lı Yakalandı
04İstanbul’da Dev Sahte Para Ve Altın Operasyonu
05Yeşilyurt Belediyesi’nden Kurban Bayramı Öncesi Yoğun Denetim!
06Elazığ-Bingöl Sınırındaki Özlüce Barajı'nda 7 Yıl Sonra Bir İlk
07Battalgazi’de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük