MENÜ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İTO’yu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Ticaret Odası’nı (İTO) ziyaret etti.CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e İTO ziyaretinde CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İBB Başkan Vekili Nuri Aslan eşlik etti. Özel ve...

Yayınlanma: 09 Mayıs 2025 11:29 Güncelleme: 13 Eylül 2025 06:58
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İTO’yu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Ticaret Odası’nı (İTO) ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e İTO ziyaretinde CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İBB Başkan Vekili Nuri Aslan eşlik etti. Özel ve beraberindekileri, İTO Başkanı Şekib Avdagiç ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. İki heyet yaklaşık 1 saat süren ve basına kapalı olan görüşme sonrasında kameralar karşısına geçti.
Ziyaretle ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün Türkiye’nin en büyük, dünyanın en büyük ikinci odasını ziyaret ettik. 800 bin üyesi olan ve Ahi Evran geleneğini sürdüren iyi ahlakı, dürüst ticareti ve alnının teriyle geçinmeyi, kazanmayı, kazanırken paylaşmayı, istihdam oluşturmayı, ülkesine, milletine katkı sağlamayı şiar edinmiş esnaflarımızın ve Türkiye ekonomisini sırtında taşıyan, görünmez kahraman KOBİ’lerimizin, meslek örgütünün bugün konuğu olduk. Dünyanın en gözde metropollerinden biri, hatta içinden deniz geçen, bir şehir, dünyadaki prestijli en şehirlerdendir" diye konuştu.
Meslek odasının tarihine dikkat çeken Özel, "İçinden deniz geçen bir şehrin, 3 imparatorluğa başkentlik etmiş, her santimetresinde tarih olan bir şehrin ticaretini yapanların meslek odasını ziyaret ettik. Hem ortak geleceğimize yönelik umutlarımızı, hem bugün yaşadığımız sürece yönelik değerlendirmelerimizi, sıkıntılarımızı, çözüm önerilerimizi konuştuk. CHP, milletimizin takdiriyle üstlenmeyi umduğu iktidar görevinde bir iktidar programına evriltmek üzere bir program çalışması içinde. Bu çalışma içinde 81 ilde bütün çalışmalar bitip toplandı. Artık meslek örgütleri boyutunda sendikaların, genel merkezleri, konfederasyonları, sivil toplum örgütleri boyutunda çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda bu ziyaretin yapılması elzemdi. Ben bu heyete başkanlık etmek istedim. Çok verimli ve geleceğe dönük olarak çalışma umutlarımızı anlattık. Her iki kurumun da ortak sorunları tespit etmedeki, sorunların çözümünde ortaklaştığı çözüm önerileri noktasında da konuşabileceği çok fazla konu olduğunu teyit ettik" ifadelerini kullandı.

Saldırıyı kınadı
Gazetecilere açıklamalarda bulunan İTO Başkanı Şekib Avdagiç ise, "Bugün sizi burada karşılamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. İstanbul’la ilgili iş dünyasının beklentilerini, taleplerini ve iş süreçlerine bakışını paylaşma imkanı bulduk. Sizin de konuyla ilgili değerlendirmelerinizi aldığımızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki sizle ve ekibinizle tekrar İstanbul iş dünyasının görüşlerini paylaşma ve bununla ilgili beraber çözümler üretme konusunda çalışma yapma imkanı bulacağız. Özellikle Sırrı Süreyya Önder Bey’e rahmet diliyorum. Cenaze çıkışında değerli genel başkanımıza yapılan saldırıyı da telin ediyorum, geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Başkan Dal "Saimbeyli için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz"

Başkan Dal "Saimbeyli için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz"

Adana’nın Saimbeyli İlçesi Belediye Başkanı Mahmut Dal," Saimbeyli’mizin her mahallesine dokunmaya, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.Saimbeyli Belediyesi ekiplerinin, ilçenin dört bir yanında yaşam standar

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in İran’a yeniden saldırmasına izin verip vermeyeceği yönündeki soruya, "Balistik füzeler için evet. Nükleer silahlar için ise daha hızlı bir şekilde evet" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in İran’a yeniden saldırmasına izin verip vermeyeceği yönündeki soruya, "Balistik füzeler için evet. Nükleer silahlar için ise daha hızlı bir şekilde evet" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in İran’a yeniden saldırmasına izin verip vermeyeceği yönündeki soruya, "Balistik füzeler için evet. Nükleer silahlar için ise daha hızlı bir şekilde evet" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, "Türk askerlerinin Gazze’de konuşlandırılmasını bekliyor musunuz?" sorusuna, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok iyi bir ilişkim var ve bu konuyu konuşacağız. Eğer uygunsa, bence bu iyi bir şey, Netanyah

ABD Başkanı Donald Trump, "Türk askerlerinin Gazze’de konuşlandırılmasını bekliyor musunuz?" sorusuna, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok iyi bir ilişkim var ve bu konuyu konuşacağız. Eğer uygunsa, bence bu iyi bir şey, Netanyah

ABD Başkanı Donald Trump, "Türk askerlerinin Gazze’de konuşlandırılmasını bekliyor musunuz?" sorusuna, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok iyi bir ilişkim var ve bu konuyu konuşacağız. Eğer uygunsa, bence bu iyi bir şey, Netanyahu ile görüşeceğiz. Bu konuyu ko

CHP Genel Başkanı Özel, Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özel, Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın vefatının ardından Şehzadeler Belediyesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.Kanser ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Şehzadeler B

AK Parti Vezirköprü’de teşkilat buluşması

AK Parti Vezirköprü’de teşkilat buluşması

AK Parti Vezirköprü 97. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat çalışmaları masaya yatırılırken, birlik ve beraberlik vurgusu öne çıktı.Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Muzaffer Ç

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi el-Sabah ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi el-Sabah ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi Şeyh Sabah Halid el-Hamad el-Sabah ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.Görüşmede Türkiye ile Kuveyt ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile

MHP lideri Bahçeli: "Hiçbir iç ve dış mahreçli saldırı, suikast veya sabotaj ‘Terörsüz Türkiye’ kararlığımızdan geri döndüremeyecektir"

MHP lideri Bahçeli: "Hiçbir iç ve dış mahreçli saldırı, suikast veya sabotaj ‘Terörsüz Türkiye’ kararlığımızdan geri döndüremeyecektir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiçbir iç ve dış mahreçli saldırı, suikast veya sabotaj haklı davamızdan, ’Terörsüz Türkiye’ kararlığımızdan geri döndüremeyecektir" dedi.MHP lideri Bahçeli, Yalova’da 3 polisin şehit olduğu

Çin’den İsrail’e "Somaliland" tepkisi

Çin’den İsrail’e "Somaliland" tepkisi

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lin Jian, haftalık basın toplantısında, İsrail’in Somali’nin ayrılıkçı bölgesi Somaliland’ı "ülke" olarak tanıma kararına tepki göstererek, "Hiçbir ülke kendi bencil çıkarları için diğer ülkelerin iç ayrılıkçı güçlerini teş

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
42
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
39
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
35
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
32
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
29
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
25
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
23
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
23
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
23
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
21
Gençlerbi̇rli̇ği̇ Gençlerbi̇rli̇ği̇
18
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
18
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
17
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
15
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
15
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
15
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
13
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
9