Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2024 - 13:04 Yorum: 0

Çıldır’da Çanakkale Zaferi programı

Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle Çıldır’da program düzenlendi.Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı Çıldır İlçe Merkez’de bulunan şehitler anıtında, şehitlerin anısına çeleklerin sunulması, bir dakikalık saygı dur...

Çıldır’da Çanakkale Zaferi programı

Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle Çıldır’da program düzenlendi.
Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı Çıldır İlçe Merkez’de bulunan şehitler anıtında, şehitlerin anısına çeleklerin sunulması, bir dakikalık saygı duruşu, şehitler anısına saygı atışının yapılması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Program Çıldır İlçe Merkezde bulunan kültür merkezinde Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu YBO tarafından hazırlanan sunumlarla devam etti. Programa Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek, Garnizon Komutanı Rıdvan Kök, Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın anlam ve önemini belirten konuşma Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız tarafından yapıldı. “Mehmet Toprak Oldu” şiirin okunmasının ardından, müzik öğretmeni Bora Karasu öncülüğünde öğrencilerden oluşan koro türküler söyledi. Çıldır YBO öğrencilerinin “Cephenin Gerisindekiler” adlı tiyatro oyunu seyirciler tarafından ilgi ile izlendi. Yapılan sunumların ardından program sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber