Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:00 Süheyl Batum: “Seçimi kazanırsak Okan Buruk ve Erden Timur ile beraber olma...16:00 Çamlıhemşin’de bin meyve fidanı ve 300 ata tohumu dağıtıldı15:57 ’81 İlde 81 Orman’ Projesi yeniden hayata geçiyor15:54 4 yıldır aranan hükümlü gizli bölmede saklanırken yakalandı15:54 Arkadaşı şüphesinde haklı çıktı, evde ölü bulundu15:53 Toroslar’daki semt pazarlarında ’tartı kontrol noktası’ kuruldu15:53 Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinden Gazze’ye destek yürüyüşü15:52 Burdur’da eli akıllı tahtaya sıkışan öğrenci AFAD ekiplerince kurtarıldı15:51 Cem Garipoğlu’nun cezaevindeki son görüntüsü ortaya çıktı15:50 Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti, g...15:50 İnovasyon ödüllü arıcılık firması enerjisini OKA ve KOSGEB desteğiyle kurdu...15:49 Manisalılar alkolün etkisini gözlükle test etti15:49 Pendik’te hastanede sıra kavgası: Güvenlik görevlisine hakaretler savurdu15:48 İhlas Vakfı kurban hisse bedellerini açıkladı15:48 Sürücü ve yayalara trafik bilgilendirmesi15:47 Eyüpsultan’da okul müdürünü vuran öğrenciye tutuklama talebi15:46 120 bin yolcuya emniyet kemeri bilgilendirmesi15:46 Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı: “Bu dönem Türk arkeolojisin...15:44 Elazığ’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 26 zanlı tutuklandı15:43 İGA gövdesi üzerine iniş yapan kargo uçağını kurtarma çalışmalarıyla ilgili...
Türkiye 19 Kasım 2017 - 15:13 Yorum: 0

Çocuklar Feyzioğlu’nu Mardin’den şarkılarla uğurladı

Mardin'de yapılan Genç Avukatlar Kurultayına katılan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ile kurultaya katılan baro başkanları ve çok...

Çocuklar Feyzioğlu’nu Mardin’den şarkılarla uğurladı

Mardin'de yapılan Genç Avukatlar Kurultayına katılan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ile kurultaya katılan baro başkanları ve çok sayıda genç avukat, Dara antik şehrini ziyaret etti.

4 bin yıldan fazla bir tarihe sahip olan ve Mardin'e yaklaşık 30 kilometre mesafede bulunan Dara antik kenti dünyanın en büyük yeraltı şehirlerinden birini sahip. Köyde çocuklarla bir araya gelerek sohbet eden Feyzioğlu ve beraberindekiler, Mardin'in tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerine hayran kaldı. Köyün çocukları ile sohbet eden Feyzioğlu ve çocuklar hep bir ağızdan "Türkiye Cumhuriyeti hep birlikte ilelebet sonsuza dek yaşayacaktır" dediler.

Hukuk fakültesine gidip avukat olmak istediğini söyleyen çocuklarla yakından ilgilenen Feyzioğlu, tüm çocukları sahiplenmenin ve onlara güzel bir gelecek sağlamanın herkesin görevi olduğunu ifade etti. Feyzioğılu ve beraberindeki heyet çocuklar tarafından şarkılarla uğurlandı.

Çocuklar Feyzioğlu’nu Mardin’den şarkılarla uğurladı

Çocuklar Feyzioğlu’nu Mardin’den şarkılarla uğurladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber