‘Tek Fiyatlı Kahve Noktası’ konseptiyle kurulan Coffy, 50’nci şubesini İstanbul’da açtı.İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Sakarya, İzmir, Adana ve Mersin’deki şubeleriyle büyümeye devam eden Coffy, yıl sonuna kadar 100’den fazla y...
‘Tek Fiyatlı Kahve Noktası’ konseptiyle kurulan Coffy, 50’nci şubesini İstanbul’da açtı.
İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Sakarya, İzmir, Adana ve Mersin’deki şubeleriyle büyümeye devam eden Coffy, yıl sonuna kadar 100’den fazla yeni şubesini daha Türk kahve sektörüne kazandırmayı amaçlıyor. Yüzde 100 yerli bir marka olarak müşteri deneyimini hızlandıran, özelleştiren ve kolaylaştıran teknolojik alt yapısı, uygun fiyatlı ürünleri ve güçlü franchising sistemi ile kısa zamanda hızlı bir büyüme gösteren marka, 50’nci şubesini İstanbul, Gaziosmanpaşa’da açtı.
Türkiye’nin bilinir tedarikçileri ile çalışarak şubelerine yüksek standartlardaki hammadde ve malzemeleri sağlayan, ürün çeşitliliğini sürekli artıran markanın, kahve pazarındaki tüketicinin fiyat/performans, tek fiyat ve dijitalleşme yönünde gelişen ortak taleplerini bütünüyle karşıladığı belirtildi.
2028’de 500 şubeye ulaşılması planlanıyor
Gaziosmanpaşa şubesinin açılışında konuşan DP Eurasia Group CEO’su Aslan Saranga, “Coffy, ülkemizde örneği görülmemiş bir kahve konseptine sahip ve yeni bir marka, konsept olarak sektörün devleri kadar çok talep görüyor. ‘Cafe, corner ve konteyner’ olmak üzere 3 farklı konseptimizle hem franchise hem kurumsal şubeler açarak hızla büyüyoruz. Hizmet vermeye planladığımız lokasyonlar arasında; AVM’ler, plaza-premium ofis binaları, hastaneler, akaryakıt istasyonları hatta toplu taşıma alanları bile var. Güçlü franchising sistemimizle hızlı bir büyüme göstererek kısa sürede 50 şube sayısına ulaştık. Hedefimiz, 2023 sonunda 100 şubeyi daha Türk kahve sektörüne kazandırmak. Yeni şubelerimizle birlikte toplamda yaklaşık 900 kişiye istihdam sağlayacağız. Dünya markası olma yolunda hayal ortaklarımızla birlikte 2028’de 500 şubeye ulaşmayı planlıyoruz” dedi.
Dijital kahve noktası
Teknoloji ve Ar-Ge’ye yatırım yapmayı sürdüren marka, Google Play ya da Apple Store’dan indirilen Coffy mobil uygulamasıyla; hızlı, vakit kazandıran, kahve sırasında beklemeye son veren ‘Beklemeden Gel Al’ özelliğiyle öne çıkıyor. İndiren herkese ilk kahvesini hediye olarak sunan uygulama, ‘Sipariş Takip Ekranları’yla da tüketicilerin sipariş konforunu artırıyor.
’’Bizim Kahvemiz Ucuz Değil, Onlar Pahalı’’ sloganı
Kolombiya ve Etiyopya menşeli kahve çeşitlerini tek fiyata sunarak kaliteli kahve deneyimi sunmayı hedefleyen marka, Türkiye’nin ilk lokal ve tek fiyat sistemi ile çalışan dijital kahve markalarından bir tanesi. Uluslararası pazarda yaklaşık bin şubelik deneyimi bulunan DP Eurasia Group’un projesi olan marka, ’’Bizim Kahvemiz Ucuz Değil, Onlar Pahalı’’ sloganıyla ulaşılabilirliğini koruyor ve rekabette farklı bir kulvar oluşturmayı amaçlıyor.
Yaz sezonuna hazır
Coffy kahve çeşitlerinin yanı sıra tatlılar, sandviçler, çörekler ve poğaçalardan oluşan menüsünü müşterilerine sunuyor. Yaz sezonunda marka, yepyeni soğuk içecek menüsü ile de dikkat çekiyor.
Bayisine imkanlar sunuyor
Yapılan açıklamaya göre, Food-Tech şirketi Pizza Restoranları A.Ş’nin markası olan Coffy, satın alma hacmi sayesinde bayisine her zaman en iyi fırsatları sunmayı amaçlıyor. Yatırımcılar, tamamen yerli bir yatırım yaparak satın alma hacmi ile bayisine her zaman en iyi maliyetleri sağlayan ve globalleşme vizyonu olan bir sistemin parçası oluyorlar. Marka, özgün marka konsepti ve dükkan tasarım desteğiyle, 36 ay gibi kısa bir süreci kapsayan yatırım geri dönüşü planı ve düşük maliyetle yatırım imkanı sunuyor.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da gerçekleştirilen müzakerelerin ardından hazırlanan Mutabakat Zaptı, Türkiye adına Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek, Filipinler adına ise Ulaştırma Bakanı Giovanni Z. Lopez ta
TCMB Başkanı Fatih Karahan III. Enflasyon Raporu Bilgilendirme Toplantısı'nda konuştu. Dezenflasyon sürecinin seyrinde bu yıl öne çıkan jeopolitik gelişmeler, mayıs enflasyon raporundan bu yana dalgalı seyrini koruduğunu belirten Karahan, bu gelişmelerin
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şeker başkanlığındaki heyeti Bakanlıkta kabul etti. Bugün gerçekleştirilen görüşmede, hizmet ihracatçılarının sektörel talepleri değerlendirilirken gelecek dönemde yapıla
Küresel petrol fiyatlarındaki yükselişin akaryakıt fiyatlarına etkisini azaltmak amacıyla daha önce Eşel Mobil Sistemi'ni uygulayan Hazine ve Maliye Bakanlığının, motorine yönelik yeni bir düzenleme hazırladığı belirtildi. Çalışma kapsamında motorinden al
Antep fıstığının Gaziantep tarımı, ekonomisi ve istihdamı açısından stratejik öneme sahip olduğunu vurgulayan Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, boz fıstıkla başlayan ve kırmızı kabuklu ürün hasadıyla devam edecek sürec
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayına ilişkin ciro endekslerini açıkladı. Buna göre mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam ciro endeksi, haziranda aylık bazda yüzde 0,3 azaldı. Sanayide takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi yıllık
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz’de doğal gaz üretimini yeni bir aşamaya taşıması planlanan Osman Gazi Yüzer Üretim Platformu’ndaki hazırlıklara ilişkin açıklama yaptı. Filyos Limanı’nda hazırlıkları sürdürülen platformun en
Orta Doğu'daki gelişmelerin etkisiyle Brent petrolün varil fiyatı 84-85 dolar seviyesine yükseldi. ABD Batı Teksas tipi ham petrolün (WTI) varil fiyatı da 78-79 dolar bandına çıktı. Petrol fiyatlarındaki yükselişin Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına da ya
Eyüpsultan'da Mevlid Kandili coşkuyla kutlandı
Davet ve Gençlik Hareketi mevlid programlarını parklara taşıdı: 16 noktada salavatlar yükseldi
03Mevlid Kandili Konya'daki camilerde yoğun katılımla idrak edildi
04DMM: Hiçbir kirli plan ve odak amacına ulaşamayacaktır
05Toroslar'da Mevlid Kandili idrak edildi
06HAMAS: Batı Şeria'daki siyonist saldırılar Filistinlilerin direniş ve kararlılığını artıyor
07ABD'nin İran'ı ekonomik olarak kuşatma planı: Tahran'dan alternatif kanallar
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Galatasaray A.ş.
Samsunspor A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Kocaeli̇spor
Beşi̇ktaş A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Göztepe A.ş.
Arca Çorum Fk
Eyüpspor
Tümosan Konyaspor
Erzurumspor Fk