Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Nisan 2023 - 23:48 Yorum: 3

Çukurdere Mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan'a isyan etti

Depremin 54. Gününde 'Keşke'si olmayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan'a Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş sert tepki gösterdi.

Çukurdere Mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan'a isyan etti

Depremin 54. Gününde 'Keşke'si olmayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan'a Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş sert tepki gösterdi.

Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden aylar geçti ancak, afetzedenin sıkıntıları halen giderilmedi. Malatya Battalgazi ye bağlı Çukurdere Mahallesinde su sıkıntısı halen devam ediyor. Mahallenin Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş sert tepki gösterdi.

Tüm çabalara rağmen depremzedelerin karşılaştığı sorunlar bitmiyor.Her ne kadar barınma sorunu bir ölçüde geçici olarak çözülse de su sıkıntısı ve salgın hastalık tehlikesi büyüyor.

"Malatya'da İçme suyuyla ilgili büyük sıkıntı var" 

Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş " Malatya Büyükşehir Belediyesi bize hiç birşey getirmedi. Diğer malzemeler ve en ihtiyaç olan suyu bile istedik, bizleri Kızılay'a devretti. Sizlere bugün su göndereceğiz dediler ama geç saatlere kadar bekledik gelen giden olmadı. Sürekli iletişim halindeyiz ama bizlere sürekli "Olabilir, sıkıntılar çıkmıştır" gibi, kısa cevaplar ile geri dönüş yapıyorlar. İlk defa Çukurdere Mahallesine bugün su gelecekti fakat onu da bugün ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Burada ki vatandaşlarımızın hepsi şahit, bizler sayın Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan'a ulaşamıyoruz. Çukurdere mahallesi sakinleri akşama kadar bekledi fakat su halen gelmedi." dedi.

Mahallesi sakinleri en yakın zaman da su sıkıntılarının giderilmesini istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
YORUMLAR 3
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber