Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarını tamamlamasının ardından Endonezya’dan ayrıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asya turunun ikinci durağı olan Endonezya’daki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halim Perdanakusuma Askeri Havalimanı’nda Endonezya Devlet Başkanı Prabowo Subianto ile Türkiye’nin Cakarta Büyükelçisi Talip Küçükcan ve diğer yetkililer tarafından uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel uçak "TC-TRK" ile Asya turunun son durağı olan Pakistan’ın başkenti İslamabad’a doğru yola çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.