Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışından yabancı danışman ile çalışmaya başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek,...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışından yabancı danışman ile çalışmaya başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "İthal danışmanlarla yürümedik biz yollarda, siz varsınız yeter. Gözümüzde kalbimiz de milletimize bakıyor" dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde halka hitap etti.
Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Recep Tayyip Erdoğan, "Yarım asrı bulan siyasi hayatımızı hep milletin içinde ona hizmet etmekle geçti. Bu kardeşiniz 50 yıldır siyasetin içinde sadece halkı ile yürüdü. Biz milletimize karşı daima hasbi olduk. Öyle ithal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda, siz varsınız yeter. Gözümüzde kalbimiz de milletimize bakıyor. Türkiye bölgede ve dünyada sözü dikkatle dinlenilen bir ülke haline geldi. Tahıl koridorunu biz açtık. Oradan dünyaya tahıl dağıtıyoruz. Biz dünyayla beraberiz, ithal ürünlerle değil" diye konuştu.
"İthal danışmanlarla yürümedik biz yollarda"
Erdoğan, yurt dışından yabancı danışman ile çalışmaya başlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "Çanakkale Köprüsü'nü gördünüz değil mi? Biz buyuz. Bunlar ancak sandalla gezerler, bunlar ancak sandalla gezmeyi bırak, Avrasya nedir bilmezler. Bunları yapan biz. YSS'yi yaptık, ne dediler, niye yaptınız. Bizim işimiz bu. Arzu etmiyorsanız siz yaya geçin dedik. Osmangazi Köprüsü'nü yapan kim, İstanbul'u İzmir'e bağladık. 7,5 saatte gidiliyordu, şimdi 3 saatte gidiliyor. 3-3,5 saatte İstanbul-İzmir gidebiliyorsun" şeklinde konuştu.
"Allah göstermeye bunların eline bu ülke kalırsa biz çamurdan, bataklıktan geçemeyiz"
Ülkenin muhalefetin yönetimine geçmesi ile Türkiye'nin çamur ve bataklıktan geçilemeyeceğini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:
"Samsun-Asarcık Yolumuz nasıl? Güzel değil mi? Bay Kemal'de izlemiş midir? Görmesi lazım. Samsun'a da bu yakışır. Dolayısıyla çok çalışacağız. Çünkü Allah göstermeye bunların eline bu ülke kalırsa biz çamurdan, bataklıktan geçemeyiz. Daha güzelleri de gelecek inşallah."
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'daki miting ve toplu açılış törenine ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.
Erdoğan mitingin sonunda boynundaki Samsunspor atkısını Nurcan Kılıç isimli kadına hediye etti.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük