Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:30 Konyaspor’da Ali Çamdalı dönemi04:03 Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı
Türkiye 22 Ekim 2016 - 21:18 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu, çok çocuk tavsiyesinde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin oğlu Ömer Altepe ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim...

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu, çok çocuk tavsiyesinde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin oğlu Ömer Altepe ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay'ın kızı Merve Burkay'ın düğün törenine katıldı. Nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da şahitlik yaptı. Oğlunun nikahını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kıydı.

Nikah sonrası evlilik cüzdanını gelin Merve Altepe'ye veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burkay ve Altepe ailelerinin biricik yavrularının nikah akdini bizler resmi şahitler olarak, sizler fahri şahitler olarak akdetmiş bulunuyoruz. Evlilik uzun bir yolculuk, iyi günler var, kötü günler var. Tabi ki mutluluklar paylaşınca çoğalır. Fakat kötü günlerde de sabrettikçe Rabbim onu mutluluğa dönüştürür. Tabi bu uzun yolculukta her gittiğim yerde biliyorsunuz benim bir tavsiyem var. Az önce şöyle "Ömer'i bir dinleyeyim" dedim. Merve'ye de tabi sordum. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Dolayısıyla dediler ki artık bizim anne babamızı geçmemiz lazım. İnşallah Rabbim lütfederse o da olur neden olmasın" dedi.

Daha sonra damat Ömer Altepe'ye seslenen Erdoğan, "Ömer ben aile cüzdanını aradığın zaman rahat bulman için Merve'ye verelim diyorum. Tamam mı? Sıkıntı çekmezsin" diyerek aile cüzdanını geline takdim etti. Daha sonra toplu aile fotoğrafı çektirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikahın ardından helikopterle Bursa'dan İstanbul'a geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu, çok çocuk tavsiyesinde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu, çok çocuk tavsiyesinde bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber