MENÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm projesine övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesine övgüyle bahsetti.

Yayınlanma: 16 Mayıs 2024 20:29 Güncelleme: 16 Mayıs 2024 20:29
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm projesine övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesine övgüyle bahsetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehitkamil Belediyemizin; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile yürüttüğü, 8 bin kişiyi kapsayan İpek Yolu Kentsel Dönüşüm Projesi'nin gayet güzel bir şekilde yürüdüğünü memnuniyetle takip ediyorum" dedi. Gaziray Banliyö Hattı başta olmak üzere çok sayıda yatırımın açılışını yapmak için Gaziantep'e gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstasyon Meydanı'nda halkla buluştu. Toplu Açılış Töreni öncesi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen İpekyolu Kentsel Dönüşüm Projesi'nden övgüyle bahsetti.

"Memnuniyetle takip ediyorum"

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Yaklaşık 11 aylık aranın ardından sizlerle tekrar bir arada olmaktan, hasret gidermenin memnuniyeti içindeyim. Şehre geldiğimiz andan itibaren bizleri coşkuyla bağrına basan Gaziantepli kardeşlerimin her birine şükranlarımı sunuyorum. Rabbime bana sizler gibi dava, yol arkadaşları verdiği için hamd ediyorum. Gece gündüz ülkemize eser vermek, milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Biz vesayetin oyununu sizlerle bozduk. Sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorlarını beraber yıktık. Türkiye Yüzyılı için gereken temeli beraber attık. Gereken hazırlıkları beraber gerçekleştirdik. Şimdi de Türkiye Yüzyılı programımızda milletimizi hayaline kavuşturmaya hazırlanırken, yine Antep'te sizlerle birlikte yola çıkıyoruz. Gece-gündüz çalışmaya hazır mısınız? 2023'e hazır mıyız? Bu toprakları özellikle hesap yapanlar yok mu? Var. Türk milletini bu topraktan atmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Emin olun bu mücadele kıyamete kadar bitmeyecektir. Bize asla durmak, duraksamak olmaz. Hakkın ve hakikatin rotasından asla sapmadan 85 milyon olarak tek bilek, tek yürek olarak bu mücadeleyi yürütmek zorundayız. Gaziantep, "Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa etmeye hazır mıyız? Bugün Gaziantep'e sizlerle dertleşmenin, eserlerin açılış sevincini paylaşmak için geldim. 14 milyar liralık 99 eserin özel sektörün 15 milyarlık 70 fabrikanın açılışını yapıyoruz. Toplam yatırım tutarı 30 milyar 5 milyon TL olan yatırımlar Gaziantep ve ülkemize hayırlı olsun. Şehitkamil Belediyemizin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile yürüttüğü, 8 bin kişiyi kapsayan İpek Yolu Kentsel Dönüşüm Projesi'nin gayet güzel bir şekilde yürüdüğünü memnuniyetle takip ediyorum. Görüldüğü gibi Gaziantep'i; bakanlıklarımız, kurumlarımız, Gaziantep Büyükşehir Belediyemiz, Şehitkamil Belediyemiz, Şahinbey Belediyemiz ve diğer ilçe belediyelerimizle birlikte geliştirmek, güzelleştirmek, büyütmek için el ele çalışıyoruz."

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30