Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Balıkesir’in Karesi ilçesinde bir mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Cumhurbaşkanı Rec...
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Balıkesir’in Karesi ilçesinde bir mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Balıkesir’e doğru yola çıktığını açıkladı.
Balıkesir’in Karesi ilçesindeki mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama sonrası Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla bölgeye hareket eden Bakanları duyururken, kazaya ilişkin dezenformasyon içerikli paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun yaptığı açıklamada, "Balıkesir’in Karesi ilçesindeki mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Balıkesir’e doğru yola çıkmışlardır" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanının patlama ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımız, 12 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve bizleri derinden yaralayan bu elim hadise ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmekte, ilgili tüm kurum ve kuruluşlardan devamlı surette bilgi almaktadır" dedi.
Altun, kazanın hemen ardından başlatılan soruşturmanın selameti ve hayatını kaybedenlerin ailelerinin hassasiyetini korumak amacıyla, dezenformasyon içerikli paylaşımlara ve manipülatif içeriklere itibar edilmemesini önemle vurguladı. Ayrıca, doğru bilgiye ulaşmak için resmi kurumlarca paylaşılan ve teyit edilmiş bilgilerin takip edilmesi gerektiğini belirtti.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, kazada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Ayrıca Altun, Balıkesir halkı ve tüm Türkiye’ye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
ABD Lark Adası'na saldırdı, İran sert tepki gösterdi
Manş Denizi’nde balıkçı teknesi battı: 2 kayıp
03Elazığ'da otomobil ve motosiklet çarpıştı: 5 yaralı
04Giresun'da sağanak yağışlara karşı tedbirler değerlendirildi
05Babasını Öldürdü, 6 Gün Sonra Kayıp İhbarı Yaptı
06Malatya’da Bülent Erdoğan İlkokulu Açıldı
07Malatya, Pediatrik Acil Tıbbın Uluslararası buluşmasına ev sahipliği yaptı
Galatasaray A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Fenerbahçe A.ş.
Kocaeli̇spor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Trabzonspor A.ş.
Samsunspor A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Beşi̇ktaş A.ş.
Eyüpspor
Arca Çorum Fk
Göztepe A.ş.
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor