MENÜ

Denizli’ye 2 bin kişilik yeni yurt kazandırılıyor

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet, şube ve merkez ilçe müdürleriyle İl Müdürü Ömer İlman başkanlığında yoğun gündem maddeleriyle...

Yayınlanma: 16 Mayıs 2024 20:11 Güncelleme: 16 Mayıs 2024 20:11
Denizli’ye 2 bin kişilik yeni yurt kazandırılıyor

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet, şube ve merkez ilçe müdürleriyle İl Müdürü Ömer İlman başkanlığında yoğun gündem maddeleriyle toplandı. Toplantıda yaklaşan Gençlik Haftası olmak üzere yurt, gençlik ve spor hizmetlerinde mevcut durum ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet, şube ve merkez ilçe müdürleriyle İl Müdürü Ömer İlman başkanlığında yoğun gündem maddeleriyle toplandı. Yaklaşan Gençlik Haftası olmak üzere yurt, gençlik ve spor hizmetlerinde mevcut durum ve yapılacak çalışmalar toplantıda masaya yatırıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projelerini Denizli'de gençlerle buluşturan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri toplantıya tam kadro katıldı. Her yıl 15 ile 21 Mayıs tarihleri arasında yurdun her köşesinde coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için kısa bir süre kaldı. Denizli Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği Gençlik Haftası boyunca yapılacak etkinlikler toplantıda masaya yatırıldı. 15 Mayıs tarihinde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak hafta da sportif turnuva ve etkinlikler, Gençlik Merkezi özel programları, Gençlik Yürüyüşü, halk oyunları gösterileri, kültür sanat yarışmaları, Milli Mücadele ve Atatürk konulu resim sergileri gibi birçok etkinlik yer alacak.

Kültür sanat yarışmaları bölge finalleri Denizli'de gerçekleştirilecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Ege Bölge finalinin 23-26 Mayıs tarihlerinde Denizli'de gerçekleşeceği kaydedildi. Tiyatro, Şiir, Bilgi, Ses Yarışmalarının olacağı finallerle ilgili hazırlıklar Denizli Gençlik Merkezi tarafından yürütülüyor.

Yurt hizmetlerinde durmak yok

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Denizli'de bulunan 12 öğrenci yurdunda 9 bin 392 üniversite öğrencisinin barınma, yemek, kredi ve burs hizmetlerini sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yurtlarda hizmetlerini 7 gün 24 saat esasıyla devam ettiriyor. 2 Bin kişilik yurt inşaatının ikinci etap çalışmalarının devam ettiği kaydedilirken, önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde hizmete girmesinin planlandığı belirtildi. Yurtlarda barınmanın yanı sıra öğrencilerin geleceğe donanımlı bir şekilde hazırlanması için akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerini artırmaya yönelik kültür, sanat, eğitim ve sportif çalışmaların sürdüğü belirtildi.

"Gençlerimizin iyi yetişmesi her şeyden önemli"

Toplantıda gençliğe hizmet ediyor olmanın ekip olarak sorumluluğunu taşıdıklarını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, bu bilinçle yurt, gençlik ve spor hizmetleri ile toplumun en dinamik kesimi olan gençlere hizmet ediyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, yılmadan, yorulmadan çalışmalara devam etmelerini istedi. "Gençler ülkemizin ve milletimizin geleceği ve umududur" diyen İlman, yaşadığı toplumun değerlerine bağlı, çalışkan, üretken, her türlü bağımlılıktan uzak gençlerin yetişmesinin kurum olarak en temel görevleri olduğunu söyledi. İlman, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde her bir çalışanın bütünün bir parçası olduğunu, bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak bilgili, donanımlı ve özgüveni yüksek gençlerin yetişmesinde önemli bir rolü bulunduğunu sözlerine ekledi.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı
Erling Moe: "Sahada göstermek istediğimiz Kayserispor’u gösterdik"

Erling Moe: "Sahada göstermek istediğimiz Kayserispor’u gösterdik"

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Fatih Karagümrük maçının ardından, "Sahada göstermek istediğimiz Kayserispor’u gösterdik" dedi.Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor evinde Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen b

Çorum FK, Iğdır FK’yi yenerek galibiyet serisine devam etmek istiyor

Çorum FK, Iğdır FK’yi yenerek galibiyet serisine devam etmek istiyor

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, takımla iyi bir uyum yakaladıklarını söyledi. Uçar, son maçta yaşanan hakem hatalarıyla ilgili de, "Sahada herkese eşit düdük çalınmasını istiyorum" dedi.Trendyol 1. Lig’de 59 puanla 4. sırada yer alan Çorum FK, 22 Mar

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 1 - Fatih Karagümrük: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 1 - Fatih Karagümrük: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti.Maçtan dakikalar (İkinci yarı)54. dakikada Cardoso’nun sol kanattan ceza sahasına ortasında Benes’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Grbic’te

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 0 - Fatih Karagümrük: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 0 - Fatih Karagümrük: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor, sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Mücadelenin 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Eskişehirspor’un Tire 2021 FK maçı için hazırlıkları sürüyor

Eskişehirspor’un Tire 2021 FK maçı için hazırlıkları sürüyor

TFF 3. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, Tire 2021 FK maçı için hazırlıklara devam ediyor.Puan durumuna göre ligde 2’nci sırada olan Eskişehirspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Söke 1970 SK’yi 4-0 mağlup etmişti. Bu hafta ise Tire 2021 FK’y

Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi karnesi

Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi karnesi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon son 16 turu oynama başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılılar; lig aşaması, son 16 play-off turu ve son 16 turuyla birlikte Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı.

Aras Kargo Spor Kulübü’nden önemli başarı

Aras Kargo Spor Kulübü’nden önemli başarı

Aras Kargo Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi’nde sezonu 7. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazandı. Ligdeki gösterdikleri mücadele ve istikrarlı performansla dikkat çeken takım, bu başarıyla hem kulüp tarihine hem de İzmir spor t

U15 Gelişim Ligi 12. Grup: Kayserispor: 4 - Alkulaspor: 1

U15 Gelişim Ligi 12. Grup: Kayserispor: 4 - Alkulaspor: 1

U15 Gelişim Ligi 12. Grup’ta oynanan 22. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Alkulaspor’u konuk eden Kayserispor sahadan 4-1 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.Stat: Kayserispor TesisleriHakemler: Samed Armut, Bakican Şahin, Melike GökKayserispor: Mu

Malatya Namaz Vakitleri

Yükleniyor...

00:00:00

İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:39
İkindi 16:05
Akşam 18:46
Yatsı 20:02

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
64
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
60
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
60
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
52
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
43
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
43
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
35
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
33
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
33
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
31
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
30
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
30
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
25
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
25
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
24
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
23
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
22
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
17