Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Şubat 2023 - 12:58 Yorum: 0

Depremzedelere eşofman dikiyorlar

Düzce Belediyesi tüm imkanlarını Türkiye'yi derinden sarsan iki büyük depremde evlerini kaybeden depremzedeler için seferber etmeye devam ediyor.

Depremzedelere eşofman dikiyorlar

Düzce Belediyesi tüm imkanlarını Türkiye'yi derinden sarsan iki büyük depremde evlerini kaybeden depremzedeler için seferber etmeye devam ediyor. Afetzedelerin ihtiyaçlarını tespit ederek organize olan BELMEK ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü eğitmen ve kursiyerleri makinelerin başına geçerek eşofman dikimine başladı.

Düzce Belediyesi gerek personel gerekse ekipman desteğini depremin ilk anından itibaren deprem bölgesi için seferber ederken geride kalanlar da insani yardım malzemelerini toplamak için çalışmalarını sürdürdü. Felaketin 3. gününde yardım malzemelerinin toplanmasının yanı sıra Düzce Belediyesi BELMEK ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı eğitmen ve kursiyerleri organize olarak dikiş makineleri ile depremzedeler için eşofman dikimine başladı. Düzce Belediyesi merkez binasında yürütülen çalışmalarda deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere giyecek ve eşofman dikimi yapılıyor. Yardım malzemelerine ek olarak hızla hazırlanan eşofmanların yardım tırlarına yerleştirilerek en kısa sürede Kahramanmaraş ve çevre illere ulaştırılması hedefleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber