Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 13 Mayıs 2023 - 13:28 Yorum: 0

Diyarbakır’da 1 milyon 143 bin 832 seçmen için 3 bin 737 sandık kuruldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyların kullanılacağı yerlere...

Diyarbakır’da 1 milyon 143 bin 832 seçmen için 3 bin 737 sandık kuruldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyların kullanılacağı yerlere toplam 3 bin 737 sandık kuruldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyların kullanılacağı yerlere sandıklar kuruldu.

1 milyon 804 bin 880 nüfuslu kentte, 1 milyon 143 bin 832 seçmen 3 bin 737 sandıkta oy kullanacak. 400 bin 677 genç seçmen demokrasi yolunda tercihte bulunacak.

Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde de görevlilerce oyların kullanılacağı salonlarda toplam 11 sandık kuruldu, kabinler hazır hale getirildi, vatandaşın oy kullanacağı kat ve salonların yazıları üzerinde yönlendirme işaretiyle tamamlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber