AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekti.
AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekti. Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi için destek istedi.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin birçok bölgesinde ziyaretlerde bulunarak esnafla dertleşti.
4 yıl boyunca halkın her türlü sorun ve talebiyle yakından ilgilenip hizmet ettikleri için bugün gönül rahatlığıyla ilçenin sokaklarında gezme imkanı bulduklarını ifade eden Beyoğlu, son güne kadar ilk günkü aşkla yola devam edeceklerini kaydetti.
Görüştüğü esnaf ve vatandaşlara seçimlerin önemini anlatan Beyoğlu, "2019 yılında göreve başlarken söz verdiğimiz gibi ayrım yapmadan her bir mahallemize ve vatandaşımıza hizmetkar olduk. Ötekileştirmedik, kucaklayıcı ve birleştirici olduk. Allah izin verirse son güne kadar bu anlayışla devam edeceğiz. 14 Mayıs'a çok az zaman kaldı. Halkımızdan isteğimiz ömrünü milletin hizmetine adayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimize sahip çıkmalarıdır" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İsrail gözü kararan, kan içen, can alan, önüne gelene saldıran bir ölüm aygıtına dönüşmüştür. Asıl rejim değişikliği, asıl yönetim değişimi İsrail’de yaşanmalıdır. ABD Başkanı’nın ilk gündemi
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 8 kişinin yaralandığı kazayla ilgili olarak, "Yaralanan 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Atilla Koç’a, 66. Hükümet Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’a ve kazad
Antalya Muratpaşa Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü, evde bakım hizmetleri kapsamında 2025 yılında 2 bin 415 hastaya ulaştı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa’mızda herkese uzanan bir el var. Kimse yalnız değil, biz varız" dedi.Beledi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann David Wadephul ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede savaşı sonlandırmaya yönelik devam eden çalışmalar değerlendirildi.
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’ın ABD ve müttefiklerine yönelik tehditlere son vermek için bir şansı daha var. Umarım bu şansı kullanır" dedi.
Adı açıklanmayan üst düzey İranlı bir yetkili, ABD’nin geçtiğimiz cumartesi günü İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf ile bir görüşme talep ettiğini öne sürdü.ABD ve İran tarafından iki ülke arasında yapıldığı açıklanan görüşmeler hakkında çelişkili
ABD Başkanı Donald Trump, "Amacımız nükleer silahların olmaması ve Orta Doğu’da barış" dedi.
MSÜ Rektörü Erhan Afyoncu: "Müyesser Yıldız’ın Namık Öztürk’e dayanarak ileri sürdüğü iddiaların tamamı yalandır"
Bahçesaray’da yola çığ düştü
03Yüksekova’da kar yağışı etkili oldu
04Van’da çöp kamyonu alev alev yandı
05İstanbul Valiliği’nden Resul Emre Şahan’ın mahkemede savunmasındaki iddialara ilişkin açıklama
06Hatay’da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
07Mobilya atölyesinde yangın
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük