Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı00:12 Ulukışla - Pozantı yolunda zincirleme kaza: 2 ölü00:08 Kahramanmaraş’taki fabrika yangını dron ile görüntülendi
Kültür 23 Ekim 2017 - 14:48 Yorum: 0

Diyarbakır’da kültür gezisi etkinlikleri

Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü, kültür ve turizm gezileri kapsamında Silvan ilçesindeki Hasuni Mağaraları ile Malabadi Köprüsünü gezdi.

Diyarbakır’da kültür gezisi etkinlikleri

Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü, kültür ve turizm gezileri kapsamında Silvan ilçesindeki Hasuni Mağaraları ile Malabadi Köprüsünü gezdi.

Geçtiğimiz hafta Karacadağ programı ile başlayan kültür ve turizm turları bu hafta Hasuni Mağaraları ve Malabadi Köprüsü gezileri ile devam etti. Bölgenin tarih bakımdan en önemli yerleşim yerlerinden olan Silvan ilçesindeki Hasuni Mağaraları ve Malabadi Köprüsünü gezen doğaseverler, burada yürüyüş yapıp bol bol fotoğraf çekme fırsatı buldu.

Kültür gezileri ile ilgili bilgi veren Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü Başkanı Ali Alioğlu, tarihe tanıklık yapan Hasuni Mağaraları ve Malabadi Köprüsüne doğaseverlerle doğa yürüyüşü yaptıklarını söyledi. Alioğlu, "Amacımız doğa yürüyüşü yapıp fotoğraf kulübünden gelen arkadaşların bol resimle tarihi güzellikleri kalıcı haline getirmekti, bunu da başardığımıza inanıyorum. Bu tarz çalışmalarla hem doğa ve kültürel güzelliklerimizi insanlara sunacağız hem de hafta sonlarımızı etkili bir şekilde geçirip hareketli, temiz bir hava ile zaman geçireceğiz. Bisiklet kulübü olmamızın yanı sıra kültür gezileri de organize edip ses getirerek, sağlıklı bir yaşamı insanlara sunmaya çalışacağız" dedi.

Diyarbakır’da kültür gezisi etkinlikleri

Diyarbakır’da kültür gezisi etkinlikleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber