Antalya'da vatandaşların şüphelenerek polise bildirdiği ve bomba imha uzmanı tarafından kontrol edilen çanta boş çıktı.
Olay, Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi 7 Sokak üzerinde meydana geldi. Sokaktan geçen vatandaşlar kaldırım üzerinde duran bir çanta olduğunu görerek polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen ekipler, sokağı güvenlik şeridi ile kapatarak bomba imha uzmanlarına haber verdi. Bomba imha uzmanı tarafından yapılan kontrolde çantanın içerisinin boş olduğu görüldü. O anları vatandaşlar ise meraklı gözlerle izledi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.