Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:26 Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale ge...01:24 Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı01:00 Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 y...00:22 Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı23:53 İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale23:43 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED An...23:42 Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu23:40 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında23:30 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için arad...23:23 Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...23:07 CHP Genel Başkanı Özel’den Dervişoğlu’na tebrik22:59 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altı...22:58 Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu22:48 Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim...22:45 Ticaret Bakanı Bolat, Almanya’da22:44 Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik22:43 CHP Genel Başkanı Özel’den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu’na te...22:42 Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa et...
Türkiye 27 Nisan 2017 - 09:13 Yorum: 0

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Düşünce koçu Münir Arıkan, KYK'nın akademi buluşmaları etkinliği kapsamında Hakkarili gençlerle buluştu.

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Düşünce koçu Münir Arıkan, KYK'nın akademi buluşmaları etkinliği kapsamında Hakkarili gençlerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, öğrencilerin üniversite sonrası hayata daha donanımlı bir şekilde başlayabilmesi, iş hayatı ve gelecek planlaması konusunda yeterli ve sağlıklı bilgiler alabilmesi ve iş hayatının gerçeklerini kavrayabilmesi amacıyla "Gelecek nasıl bir insan bekliyor" konulu liderlik seminerleri düzenliyor. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hakkari İl Müdürlüğünün organizatörlüğünde KYK Hakkari yurdunda ve Afife Öğrenci Yurdunda barınan üniversite öğrencilerine yönelik "akademi buluşmalar" kapsamında düzenlenen liderlik seminerine düşünce koçu Münir Arıkan konuşmacı olarak katıldı. Seminere KYK Hakkari İl Müdürü Gökhan Yaşar ve çok sayıda öğrenci de katıldı. Hakkari-Van karayolunda yapılan onarım çalışmaları nedeniyle seminere geç geldiği için öğrencilerden özür dileyen düşünce koçu Münir Arıkan, daha sonra kendisine has üslubuyla öğrencilere detaylı bilgiler verdi.

Muhteşem "Güldür Güldür" performansı Hakkarili öğrencilerin günlünde taht kuran Arıkan, stand-up sanatçılarına ise adeta taş çıkarttı. Yaklaşık 2 buçuk saat boyunca konuşan Arıkan, kendine has üslubuyla gelecek nasıl bir insan bekliyor, geleceğin ihtiyacı akıl, bilgili ve şuurlu insan, hayat hedefi ve kariyer planlaması, takımdaşlık felsefesi, kadim medeniyet tasavvurumuz, örnek bir insan olmak ve sosyal sorumluluk gibi konulardaki deneyimlerini Hakkarili gençlerle paylaştı.

Verilen seminere büyük ilgi gösteren öğrenciler ise ilk defa böyle güzel ve neşe dolu bir seminere tanıklık ettiklerini belirterek emeği geçen KYK Hakkari İl Müdürü Gökhan Yaşar, öğretmenler ve kendilerine hoşça vakit geçiren düşünce koçu Münir Arıkan'a teşekkür etti.

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber